27 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

«Τελειώνει» ο Τεν Χαγκ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτός είναι το φαβορί για αντικαταστάτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εποχή «Τεν Χαγκ» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, σύμφωνα με την Αγγλική εφημερίδα «Guardian».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η διοίκηση των «Κόκκινων διαβόλων» θα συνεδριάσει έκτακτα, την Τρίτη (08/10) στο Λονδίνο, ενώ το δημοσίευμα μιλάει και για την απόφαση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να απολύσει τον Ολλανδό τεχνικό , μετά τις δύο σερί «γκέλες» σε Ευρώπη και Αγγλία με Πόρτο (3-3) και Άστον Βίλα (0-0)

Ο ίδιος ο Ράτκλιφ φέρεται να έχει αποφασίσει ήδη να δώσει τα ηνία του συλλόγου, για τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, στον νυν βοηθό του Τεν Χαγκ, Ρούντ Φαν Νιστελρόι.

Κίνηση που θυμίζει έντονα την αυτή των Γκλέιζερς και του Εντ Γουόντγουορντ, το 2018, όταν μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο, είχαν δώσει τα «κλειδιά» των 20 φορές πρωταθλητών Αγγλίας στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Να σημειώσουμε ότι η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να καταβάλει στον πρώην τεχνικό του Άγιαξ, το ποσό της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ ως ρήτρα αποδεσμεύσης σε περίπτωση που θελήσει να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Παράλληλα η τεράστια μορφή του συλλόγου, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport»  έχει βρει στο πρόσωπο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τον επόμενο προπονητή που θα επαναφέρει τους «Κόκκινους διαβόλους» στις επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό