18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τελειώνει ο Σάντο, φαβορί ο Κόντε

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΟΤΕΝΑΜ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
01.11.2021 | 09:48

Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ίντερ κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 12 Μαΐου 2021
@2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο φέρεται να μετρά ώρες στην Τότεναμ με τον Αντόνιο Κόντε να προβάρει ως το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Μικρό θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το πέρασμα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο από τον πάγκο της Τότεναμ. Η διοίκηση της ομάδας φέρεται να είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη συνεργασία τους άμεσα.

Σε 17 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής φέτος ο σύλλογος του Λονδίνου σε όλες τις διοργανώσεις μετρά εννιά νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες, ενώ ήδη έχει μείνει δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή στην Premier League.

Όλα τα παραπάνω έχουν φέρει τον Πορτογάλο κόουτς σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και θεωρείται θέμα ημερών να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει και το όνομα του πιθανού αντικαταστάτη του που δεν είναι άλλο από εκείνο του Αντόνιο Κόντε. Δίχως υπερβολή το όνομα του Ιταλού κόουτς έχει ακουστεί για κάθε μεγάλη ομάδα που αναζητά προπονητή.

Μάλιστα, φέρεται ήδη να έχει γίνει μία διερευνητική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και μένει να δούμε εάν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο φλερτ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό