24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα True Wireless ακουστικά κυκλοφορούν Ευρώπη με τιμή 199 ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη διάρκεια hardware event τον περασμένο Οκτώβριο, η Microsoft αποκάλυψε τα Surface Earbuds. Παρά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και την περίεργη εμφάνιση, δεν είχαμε νεότερα για το πότε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα Surface Earbuds θα βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων χωρών της Ευρώπης στις 6 Μαΐου, ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα κυκλοφορήσουν και στην Αμερικανική αγορά την ίδια ημέρα. Η τιμή τους ανέρχεται στα 199 ευρώ, ακριβότερα από τα Galaxy Buds+ της Samsung (169 ευρώ) αλλά αρκετά φθηνότερα από τα AirPods Pro της Apple (279 ευρώ).

Τα Surface Earbuds υπόσχονται 8 ώρες συνεχόμενης χρήσης, με τη θήκη να μπορεί να τα φορτίσει για έως και 16 επιπλέον ώρες. Επιπλέον, 10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν έως μία ώρα χρήσης. Υποστηρίζουν ενεργή μείωση θορύβου μέσω των τεσσάρων συνολικών μικροφώνων τους (δύο σε κάθε bud), καθώς και τα πρότυπα ήχου SBC και aptX.

Ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τα Surface Earbuds μέσω φωνής και αφής, με την εταιρεία να κάνει λόγο για ενσωμάτωση της σουίτας Office και του Spotify, κάτι που πρέπει να δούμε στην πράξη. Η συμβατότητα των ακουστικών εκτείνεται σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows 10, Android 4.4 και νεότερο και iOS 9 και νεότερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό