14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα tricks για να μετατρέψετε τον ανεμιστήρα σε air condition

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, 15:30

 

Με τον καύσωνα να είναι έξω από την πόρτα μας, ιδού δυο απλά κόλπα για να κάνετε τον ανεμιστήρα σας να λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά ώστε να δίνει την αίσθηση κλιματιστικού.

Αρχικά, βάλε τον ανεμιστήρα να βλέπει προς το παράθυρο, και αν είναι εφικτό άφησε ανοιχτή πόρτα ή κάποιο άλλο παράθυρο ώστε να δημιουργείται ρεύμα. Με αυτό το κόλπο ο ανεμιστήρας σπρώχνει τον ζεστό αέρα προς τα έξω, βάζοντας δροσερό αέρα στο δωμάτιο, ο οποίος διαχέεται σε όλο τον χώρο.

Μην τοποθετείς τον ανεμιστήρα μπροστά από παράθυρο με τα πτερύγια προς το εσωτερικό του δωματίου γιατί έτσι το δωμάτιο δεν δροσίζεται αρκετά και ο ανεμιστήρας χάνει μεγάλο μέρος της αποδοτικότητάς του.

Το κόλπο με τον πάγο

Σε ένα μεγάλο δοχείο γεμίστε με πάγο (ή κάτι εξίσου κρύο) και τοποθετήστε το σε μια γωνία μπροστά από ένα μεγάλο ανεμιστήρα, έτσι ώστε ο αέρας να χτυπάει τον πάγο σε μια εξαιρετικά ψυχρή, θερμοκρασία. Ή χρησιμοποιήστε ανεμιστήρες οροφής για να αυξήσετε τα επίπεδα. Ρυθμίστε τους ανεμιστήρες οροφής για να περιστρέφονται αριστερόστροφα.

Είτε το γνωρίζετε είτε όχι, ο ανεμιστήρας οροφής σας χρειάζεται να προσαρμόζεται εποχιακά. Ρυθμίστε αριστερόστροφα τον ανεμιστήρα σας για το καλοκαίρι σε υψηλή ταχύτητα, για να δημιουργήσει ένα ελαστικό αεράκι που θα σας δροσίσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό