15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα tanning sessions ξεκίνησαν – Όλα τα tips που χρειάζεσαι για τέλειο μαύρισμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο καιρός είναι στα καλύτερά του και σίγουρα αυτή η Κυριακή σε βρίσκει στην ξαπλώστρα κάποιας παραλίας. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις από τώρα τέλειο μαύρισμα.

Μπορεί να βρισκόμαστε στον Μάιο και το καλοκαίρι επίσημα να μην έχει μπει, όμως το θερμόμετρο άλλα δείχνει. Η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή για τα επίπεδα της εποχής κι εσύ λογικά έχεις ήδη αρχίσει τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα και τα… tanning sessions. Γιατί τι θέλουμε όλες το καλοκαίρι; Να απολαμβάνουμε το cocktail μας σε κάποια άνετη ξαπλώστρα, να ξεκουραζόμαστε και- φυσικά- να κάνουμε τέλειο μαύρισμα.

Το τέλειο μαύρισμα, ωστόσο, δεν μπορεί να επιτευχθεί απλά με άπειρες ώρες ηλιοθεραπείας σε κάποια ξαπλώστρα ή αιώρα, ούτε με self tan, ούτε και με λάδι για μαύρισμα. Τα σωστά τα tips για να κάνεις το απόλυτο tanning είναι 2 και θα τα ανακαλύψεις αμέσως τώρα.

5 self tan και 5 tips για να το χρησιμοποιήσεις σωστά

Τα 2 tips για το τέλειο και σωστό μαύρισμα

Η απολέπιση είναι το Α και το Ω

Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να γκρινιάζεις και να παραπονιέσαι ότι το μαύρισμά σου κάθε φορά είναι ανομοιόμορφο είναι πιθανότατα η έλλειψη απολέπισης. Αν εσύ δεν κάνεις συχνά μέσα στην εβδομάδα scrub, το αποτέλεσμα είναι τα νεκρά κύτταρα να συσσωρεύονται στην επιδερμίδα σου κι έτσι να μη γίνεται ομοιόμορφο tanning.

https://www.instagram.com/p/CdAtxfhuJjp

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις, λοιπόν, για να έχεις τέλειο μαύρισμα είναι να απολεπίζεις το δέρμα του σώματός σου 1-2 φορές την εβδομάδα δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στα «σκληρά σημεία», όπως οι αγκώνες και τα γόνατα.

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Ωστόσο, το scrub δεν αρκεί για να κάνεις βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα. Θα πρέπει να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου καθημερινά και όχι μόνο αφότου γυρνάς σπίτι από την παραλία.

Μην ξεχνάς, λοιπόν, μετά το ντους και καθημερινά να απλώνεις από την κορυφή ως τα νύχια την ενυδατική σου κρέμα. Τότε, ναι! Το μαύρισμά σου θα γίνει ζηλευτό.

Και κάτι ακόμα… Μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να αποκλείεις το αντηλιακό. Το αντηλιακό είναι must για την προστασία της επιδερμίδας σου από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και δεν είναι- σε καμία περίπτωση- εμπόδιο στο μαύρισμά σου. Απλώς, χρησιμοποιώντας υψηλό SPF μαυρίζεις αργά, βαθιά και σταδιακά, ενώ το μαύρισμά σου έχει και διάρκεια. Άσε, λοιπόν, τα λάδια μαυρίσματος, πιάσε το αντηλιακό σου και βάλε την απολέπιση και την ενυδάτωση μέσα στο «παιχνίδι».

Wait! Στην gallery θα βρεις και προϊόντα απολέπισης κι ενυδάτωσης για να ξεκινήσεις σωστά τα tanning sessions της σεζόν.

THE BODY SHOP, PINK GRAPEFRUIT SHOWER SCRUB

KORRES, ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ SCRUB ΣΩΜΑΤΟΣ

GARNIER, OIL BEAUTY SCRUB

BIOTEN, BODY LOTION BELOVED COCOA

APIVITA, PURE JASMINE ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

NIVEA, NIVEA BODY SMOOTH SENSATION ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό