35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Τα must items του φετινού καλοκαιριού έχουν την πιο cool διάθεση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα σεζόν έχει μπει και επίσημα και εμείς ζούμε σε ρυθμούς καλοκαιριού και προετοιμαζόμαστε για ένα Greek summer, όπως μας αξίζει.

Γεμάτο events, nights out με τις παρέες μας στα καλοκαιρινά στέκια της πόλης, συναυλίες, φεστιβάλ και φυσικά, μικρές αποδράσεις στη φύση και τα ελληνικά νησιά. Αντίστοιχα, πρέπει να προετοιμάσουμε και την γκαρνταρόμπα μας, ανακαλύπτοντας τα trends της νέας σεζόν και κάνοντας τις απαραίτητες προσθήκες στη συλλογή μας.

Εγώ αποφάσισα να περάσω ένα πρωινό στον αγαπημένο μου προορισμό για shopping, το Golden Hall, όπου μπορείς και εσύ να ζήσεις μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, με τα καλύτερα καταστήματα των κορυφαίων designer brands σε ένα και μόνο location. Άλλωστε, τα must της καλοκαιρινής wish list έχουν την πιο cool διάθεση και εμείς είμαστε εδώ για να γεμίσουμε τα summer looks μας με φρέσκιες ιδέες και πρωτότυπα σχέδια που θα κάνουν το δικό τους statement.

Summer dresses

Καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα χωρίς ένα maxi, αέρινο, summer dress δεν γίνεται. Στο κατάστημα Stradivarius, δοκίμασα ένα ανάλαφρο φόρεμα με υπέροχη γαλάζια βάση και λευκά λαχούρια. Οι λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και τα cut outs στην πλάτη του δίνουν έναν extra πόντο θηλυκότητας.

Stradivarius, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829680

Floral prints

Φυσικά και τα πολύχρωμα μοτίβα με τα εξωτικά λουλούδια συνεχίζουν να είναι τάση και αυτό το καλοκαίρι. Και αυτό σημαίνει ότι θα φορέσουμε all over printed items τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Επίλεξε ένα λινό σορτσάκι από τη νέα συλλογή της United Colors Of Benetton, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με ένα basic top, όπως ένα denim πουκάμισο, που θα κατεβάσει αυτόματα τους τόνους και θα φέρει ισορροπία στο look.

United Colors of Benetton, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896485

Basic touches

Το συγκεκριμένο item είναι σίγουρα το hero piece των διακοπών μας. Το oversized λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Στο κατάστημα Scotch & Soda θα ανακαλύψεις το τέλειο white shirt από κιπούρ δαντέλα, που μπορείς με την ίδια ευκολία να φορέσεις σε ένα all day look στην πόλη αλλά και στην παραλία πάνω από το μαγιό σου.

Scotch & Soda, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896645

Pop of color

Τα πέδιλα είναι το must ζευγάρι του καλοκαιριού και οι τάσεις του 2024 θέλουν τις bold αποχρώσεις να είναι ο πρωταγωνιστής. Το κατάστημα Camper προτείνει το έντονο grass green, ένα χρώμα που κερδίζει αμέσως τα βλέμματα, σε ένα σχέδιο με λεπτά 90s straps και chunky άνετο πάτο. Πρόκειται για ένα ζευγάρι για όλες τις ώρες, που θα γίνει το go to σχέδιο του καλοκαιριού σου.

Camper, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6890903

Beach bag

Η τσάντα παραλίας ανήκει στα essentials του beach style και καλό θα ήταν φέτος να επιλέξεις ένα σχέδιο σε oversized μέγεθος, με basic απόχρωση που θα ταιριάζει με όλα τα μαγιό σου. Στο κατάστημα Freddy θα βρεις την beige neutral εκδοχή της Banana Moon, μία τσάντα θαλάσσης που χωράει όλα τα απαραίτητα και μπορείς να έχεις μαζί σου και στις after beach εμφανίσεις σου για φαγητό ή ποτό δίπλα στο κύμα.

Freddy, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6854518

Flip flops it is

Νέα μαγιό, νέα τσάντα θαλάσσης, νέα αξεσουάρ. Δεν μπορείς να μην συμπληρώσεις την εμφάνιση της παραλίας με ένα νέο ζευγάρι σαγιονάρες. Και φυσικά το κατάστημα Havaianas είναι το επόμενο place to be! Τα νέα pointe σχέδια της SS24 collection και οι εκπληκτικές statement αποχρώσεις τους σε ενδιαφέροντα color blockings θα ανεβάσουν την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη.

Havaianas, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6848102

Bohemian chic

Τα αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού φέρνουν έναν bohemian chic αέρα στις εμφανίσεις μας. Τα εκλεπτυσμένα μεταλλικά στοιχεία συνδυάζονται με τιρκουάζ πέτρες και ξύλινα pieces, ενώ δημιουργούν εκκεντρικά κοσμήματα που θα πρωταγωνιστήσουν στα outfits του καλοκαιριού. Στο κατάστημα Accessorize σου προτείνουμε να ανακαλύψεις ένα κολιέ που θα φορέσεις με τα bohemian φορέματα και τα exotic all over prints.

Accessorize, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829834

Art de table

Μαζί με την εμφάνισή μας θέλουμε, όμως, να ανανεώσουμε και τον χώρο μας, γι’ αυτό και ολοκλήρωσα τη shopping day μου με μία επίσκεψη στο κατάστημα Zara Home. Έτσι, στη νέα τους σειρά για τραπεζαρία ανακάλυψα μία κεραμική κανάτα με σχέδια στις αποχρώσεις του aqua και του τιρκουάζ, που θα μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα στα οικογενειακά τραπέζια που έχουμε αρχίσει ήδη, να απολαμβάνουμε στον κήπο ή τη βεράντα μας.

Zara Home, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6844306

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς έχουμε τρεις υπέροχους μήνες μπροστά μας για να απολαύσουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Σε μία και μόνο επίσκεψη στο Golden Hall θα ανακαλύψεις όλα τα must have items της summer wish list σου. Η cool διάθεση των τάσεων του φετινού καλοκαιριού είναι αυτή που θα σου δώσει έμπνευση και θα σε κάνει να γεμίσεις τις βαλίτσες σου με τα πιο stylish items του φετινού καλοκαιριού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό