29.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Τα likes στα posts του X δεν θα φαίνονται από σήμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το X, πρώην Twitter, θα αρχίσει επίσημα να αποκρύπτει τα δημόσια «likes» στις αναρτήσεις, αρχής γενομένης από σήμερα. Η είδηση προέρχεται από πηγή της εταιρείας, όπως αναφέρει το Verge.

Ο διευθυντής μηχανικής του X, Haofei Wang, επιβεβαίωσε την είδηση στο X τότε, λέγοντας σε μια ανάρτηση: «Τα δημόσια likes δίνουν κίνητρα για λάθος συμπεριφορά. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι αποθαρρύνονται από το να κάνουν like σε περιεχόμενο που μπορεί να είναι «ακραίο», φοβούμενοι αντίποινα από trolls ή για να προστατεύσουν τη δημόσια εικόνα τους. Σύντομα θα μπορείτε να κάνετε like χωρίς να ανησυχείτε ποιος μπορεί να το δει».

Ο Elon Musk, ιδιοκτήτης του X τα τελευταία δύο χρόνια, μοιράστηκε την είδηση στην πλατφόρμα του επίσης σήμερα, γράφοντας: «Είναι σημαντικό να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να κάνουν like στις αναρτήσεις χωρίς να δέχονται επίθεση επειδή το κάνουν!»

Στη θέση των δημόσιων likes, τα ιδιωτικά likes θα είναι μια επιλογή, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στους συνδρομητές Premium του X. Για τους υπόλοιπους, ο αριθμός των likes σε μια δημοσίευση θα εξακολουθεί να είναι ορατός και οι χρήστες θα μπορούν επίσης να βλέπουν ποιος έχει κάνει like στις δημοσιεύσεις τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό