14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα Google Mobile Services επιστρέφουν στα smartphones της Honor

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απόφαση της Huawei να αφήσει “ελεύθερη” την Honor έγινε με σκοπό να μην σβήσει το πολύ ανερχόμενο brand της θυγατρικής της ως παράπλευρη απώλεια στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει απέναντι της η κυβέρνηση των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να αποχωρήσει από τον χώρο των smartphones στην παγκόσμια αγορά.

Ήταν θέμα χρόνου για την Honor να επιστρέψει στην κανονικότητα και πλέον έγινε γνωστό επίσημα από την εταιρεία ότι θα δούμε και πάλι τα Google Mobile Services στις συσκευές της, όπως επίσης και τη χρήση επεξεργαστών από την Qualcomm.

Η νέα αρχή θα γίνει πολύ σύντομα, καθώς μέσα στο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της σειράς Honor 50 που θα μας δώσει τουλάχιστον τρία μοντέλα, με τη βασική έκδοση να χρησιμοποιεί το Qualcomm Snapragon 778G SoC και τις εκδόσεις Pro και Pro+ με το πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon 888 SoC. Για τις δύο τελευταίες εκδόσεις ακούγεται έντονα ότι θα διαθέτουν οθόνη 6.79’’ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, πολλαπλή κάμερα στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα 50MP και dual εμπρόσθια κάμερα 32MP + 8MP.

Παρά την ανεξαρτητοποίηση της Honor από τη Huawei, θεωρείται δεδομένο ότι τα νέα smartphones της πρώτης θα ακολουθήσουν τη φιλοσοφία των premium smartphones της “μαμάς”, επομένως, περιμένουμε πανίσχυρα smartphones σε όλα τα επίπεδα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό