19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα global Xiaomi 12, 12 Pro και 12X είναι εδώ: Αυτή είναι η τιμή τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά Xiaomi 12 έκανε επιτέλους το παγκόσμιο ντεμπούτο της, με τα smatphones Xiaomi 12, 12 Pro και 12X να παρουσιάζονται επίσημα.

Οι συσκευές θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική, ενώ η κυκλοφορία ενδέχεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Όσον αφορά στις τιμές, το κορυφαίο Pro θα ξεκινά από 1.000 € για μια μονάδα με 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μια έκδοση με 12 GB RAM (με τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο 256 GB).

Το Xiaomi 12 θα κοστίζει 800€ για το βασικό μοντέλο 8/128GB. Θα υπάρχουν επίσης επιλογές 8/256GB και 12/256GB.

Το Xiaomi 12X, το οποίο φέρει ένα Snapdragon 870, θα ξεκινά από 700€ για μονάδα 8/128GB. Υπάρχει μία επιλογή, ωστόσο, που διπλασιάζει τον αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB.

Και για τα τρία μοντέλα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Γκρι, Μωβ και Μπλε. Με την αγορά μιας συσκευής της σειράς κερδίζετε τρεις δωρεάν μήνες YouTube Premium, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο χωρίς διαφημίσεις και να κατεβάζετε μερικά για προβολή εκτός σύνδεσης. Στη συνδρομή περιλαμβάνεται το YouTube Music Premium.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό