22.5 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Τα Cupra Formentor και Cupra Leon στην Ελλάδα. Πόσο κοστίζουν;

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ανανεωμένα CUPRA Formentor και Leon είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, με την εγχώρια αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές των δύο δημοφιλέστερων μοντέλων της ισπανικής εταιρείας.

Και τα δύο μοντέλα ακολουθούν τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της CUPRA και έχουν βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, επιδιώκοντας να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία των προ facelift εκδόσεων. Εξωτερικά, το Formentor και το Leon διακρίνονται από το εμπρός μέρος, το οποίο θυμίζει ρύγχος καρχαρία, το ενσωματωμένο λογότυπο CUPRA στο καπό και τους τριγωνικούς LED matrix προβολείς.

Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά δεν προσδίδουν μόνο μια δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση, αλλά επίσης ενισχύουν την αεροδυναμική απόδοση και την ορατότητα των οχημάτων. Η ισπανική εταιρεία έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας ξεχωριστής ταυτότητας για τα μοντέλα της, συνδυάζοντας την κομψότητα με την υψηλή τεχνολογία.

Οι αλλαγές και οι βελτιώσεις δεν περιορίζονται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά επεκτείνονται και στο εσωτερικό, όπου τα ανανεωμένα μοντέλα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση και προηγμένες τεχνολογίες.

Οι ανανεώσεις αυτές αναμένεται να ενισχύσουν τη δημοτικότητα των CUPRA Formentor και Leon στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στους καταναλωτές μοντέλα που ξεχωρίζουν για την εμφάνιση, την ποιότητα και την απόδοσή τους.

Οι άμεσα διαθέσιμες εκδόσεις είναι οι παρακάτω, ενώ η γκάμα και των δύο μοντέλων θα συμπληρώνεται προοδευτικά τους επόμενους μήνες.

CUPRA Formentor

1.5 eTSI 150hp Formentor DSG MHEV

1.5 TSI 272hp VZ DSG e-Hybrid

CUPRA Leon 5d

1.5 eTSI 150hp Leon DSG MHEV

1.5 TSI 272hp VZ DSG e-Hybrid

CUPRA Leon Sportstourer

1.5 TSI 272hp VZ DSG e-Hybrid

Ο αναλυτικός τιμοκατάλογος των νέων Formentor και Leon έχει ως εξής, ενώ για τον πλήρη τιμοκατάλογο της Cupra μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ.

Το νέο CUPRA Formentor με μια ματιά

Το νέο CUPRA Formentor υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της CUPRA που χαρακτηρίζεται από το εμπρός μέρος που θυμίζει ρύγχος καρχαρία, τους τριγωνικούς CUPRA Matrix LED προβολείς και το ενσωματωμένο και φωτιζόμενο λογότυπο CUPRA στο πίσω φως

Μία πρόσφατα σχεδιασμένη και βελτιωμένη διεπαφή HMI και η χρήση βιώσιμων υλικών αναβαθμίζουν την ποιότητα στο εσωτερικό

Το CUPRA Formentor αποκτά ένα νέο κινητήρα βενζίνης (TSI): αποδίδει 333PS (245kW) με τεχνολογία κατανομής ροπής (torque splitter) καθώς και προαιρετικά φρένα της Akebono και σύστημα εξάτμισης από την Akrapovič.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει μια νέα γενιά plug-in υβριδικών μονάδων (e-hybrid), με ισχύ έως και 272PS (200kW) και περισσότερα από 100 km αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας

Το νέο CUPRA Leon με μια ματιά

Το νέο CUPRA Leon επανασχεδιάστηκε και βελτιώθηκε για να γίνει ένα αυτόνομο μοντέλο.

Το νέο CUPRA Leon –στη 5θυρη και Sportstourer έκδοση- υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της CUPRA που χαρακτηρίζεται από το εμπρός μέρος που θυμίζει ρύγχος καρχαρία, τους τριγωνικούς CUPRA Matrix LED προβολείς και το ενσωματωμένο και φωτιζόμενο λογότυπο CUPRA στο κέντρο των πίσω φώτων.

Μία πρόσφατα σχεδιασμένη και βελτιωμένη διεπαφή HMI και η χρήση βιώσιμων υλικών αναβαθμίζουν την ποιότητα στο εσωτερικό.

Το CUPRA Leon Sportstourer αποκτά νέο κινητήρα βενζίνης (TSI): αποδίδει 333 PS (245 kW) με τεχνολογία κατανομής ροπής (torque splitter) και προαιρετικά φρένα της Akebono, που το καθιστούν το ισχυρότερο CUPRA Leon όλων των εποχών.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει μια νέα γενιά plug-in υβριδικών μονάδων (eHybrid), με ισχύ έως και 272 PS (200 kW) και περισσότερα από 100 km αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας.

Οι βελτιώσεις της δυναμικής απόδοσης του οχήματος όσον αφορά το πλαίσιο και τον κινητήρα εγγυώνται μια απαράμιλλη σπορ οδηγική εμπειρία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό