22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα 5 trends που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και μπορείς να φορέσεις από τώρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τζιν, νέα shapes και διαφάνειες.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης αποτελεί δυστυχώς παρελθόν. Άλλη μία Spring/Summer σεζόν πέρασε σε preview μπροστά στα μάτια μας και παρόλο που έχουμε φροντίσει να σε εκπαιδεύσουμε στους ρυθμούς της υψηλής μόδα, η οποία είναι μία σεζόν μπροστά, πάντα θα σου φαίνεται κάπως περίεργο τη στιγμή που εσύ αναζητάς τα νέα σου fall items να ταυτιστείς με τις νέες καλοκαιρινές τάσεις.

Τα MTV VMAs 2024 είχαν ένα «κόκκινο» χαλί γεμάτο λάμψη και τολμηρά naked dresses

Για αυτό και εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα και εντοπίσαμε όλα εκείνα τα trends και micro trends που προέκυψαν από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και μπορείς να τα φορέσεις από τώρα.

https://www.instagram.com/p/C_y1sSJMaXV/Τα 5 trends που θα υιοθετήσουμε από αυτό το φθινόπωρο κιόλας.

Extravagant denim

Το τζιν είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις εδώ και κάποιες σεζόν. Αλλά για να μπορέσει να παραμείνει επίκαιρο θα χρειαστεί τη δική του διαφορετική προσέγγιση. Κάπως έτσι είδαμε την υπέροχη αυτή φούστα με απλικέ λουλούδια στο catwalk του Michael Kors και τώρα αναζητάμε κάτι αντίστοιχο.

MICHAEL KORS SS25

Shirt dress

Το φόρεμα πουκάμισο προφανώς και παραμένει μαζί μας. Μόνο που αυτή τη φορά θα είναι πιο κοντά στην ανδρική ντουλάπα, με loose χαλαρό shape και basic αποχρώσεις. Ο οίκος Toteme είναι το απόλυτο inspo.

TOTEME SS25

Krisztián Eder / Courtesy of TOTEME

Ελαφριά πλεκτά

Προφανώς και ο οίκος Luar παρουσίασε μία σειρά από αραχνοΰφαντά πλεκτά items με τη λογική της ανοιξιάτικης/καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Ωστόσο, δεν είναι η τέλεια πρόταση και για το ζεστό ελληνικό φθινόπωρο; Είναι και μπορούμε να επενδύσουμε τώρα σε ένα τέτοιο top ή ένα φόρεμα.

LUAR SS25

Halter neck

Προσωπική μου γνώμη ότι οι halter γραμμές δεν πρέπει να φύγουν ποτέ από την επικαιρότητα και θα το αιτιολογήσω. Οι ώμοι είναι ένα εξαιρετικό σημείο του γυναικείου σώματος και δείχνει immediately sexy χωρίς καμία προσπάθεια. Οπότε go for it!

MICHAEL KORS SS25

Bumble

Είναι μία γραμμή που έκανε την εμφάνισή της μέσα στο καλοκαίρι και έκανε μεγάλη εντύπωση απευθείας. Ο οίκος Alaia ήταν αυτός που μας παρουσίασε τα πρώτα bumble παντελόνια και φορέματα και τώρα έχουμε εθιστεί στην πιο popular γραμμή που ξεχωρίσαμε στα catwalks της Νέας Υόρκης.

Τα 20 κορυφαία looks που όρισαν το street style της Νέας Υόρκης -Hello minimalism

TOTEME SS25

Krisztián Eder / Courtesy of TOTEME

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό