24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα 5 ζώδια που τρελαίνονται για παιχνίδια ρόλων στο κρεβάτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > ZodiaX > Τα 5 ζώδια που τρελαίνονται για παιχνίδια ρόλων στο κρεβάτι

Τα 5 ζώδια που τρελαίνονται για παιχνίδια ρόλων στο κρεβάτι

Όπως είναι γνωστό, κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και συμπεριφορά. Το ίδιο ισχύει και το σεξουαλικό κομμάτι κι εκεί ίσως παρουσιάζεται και το περισσότερο ενδιαφέρον.

Παρακάτω θα δούμε ποια ζώδια γουστάρουν πιο extreme εμπειρίες στο σεξ δοκιμάζοντας διάφορα παιχνίδια ρόλων, εξουσίας και υποταγής. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τις πιο kinky πλευρές τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως γνωστόν οι Σκορπιοί έχουν αλλά και τους εξιτάρει η ιδέα μιας πιο έντονηςσεξουαλικής ζωής. Τους αρέσει το πάθος και ένταση και γι’ αυτό τουςπροκαλείται και μία έλξη ως προς το BDSM κομμάτι. Έχουν έμφυτη τηνπεριέργεια αλλά και μία πιο σκοτεινή πλευρά και έτσι δεν θα διστάσουν ναδοκιμάσουν τέτοιου είδους παιχνίδια και στο κρεβάτι. Γενικότερα είναι ανοιχτοίσε πιθανά σενάρια. Οι Σκορπιοί θέλουν να είναι σε θέση εξουσίας και συνήθωςψάχνουν από τον σύντροφό τους κάποιο στοιχείο υποταγής σε αυτούςπροκειμένου να εκπληρώσουν τις πιο κρυφές επιθυμίες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ίσως το πιο ανοιχτόμυαλο ζώδιο. Αυτό που δεν θα σκεφτεί μεπεριορισμούς. Επομένως είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα του αρέσουν και τα πιοextreme σενάρια στο σεξ. Θέλουν να εξερευνούν νέα πράγματα και τους αρέσει ναπειραματίζονται σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Αυτή η περιέργεια τους οδηγείνα θέλουν να εξερευνήσουν νέες πτυχές στον κόσμο του bdsm. Οι Υδροχόοι βρίσκουν ευχαρίστηση τόσο σε παραδοσιακές όσο και σε πιο προχωρημένες δυναμικές απολαμβάνοντας το ίδιο διανοητική και σωματική διέγερση.

ΚΡΙΟΣ

Οι κριοί από την στιγμή που κυβερνήτης τους είναι ο Άρης δεν παύουν να είναι τέρμα περιπετειώδεις αλλά και ενεργητικοί. Θέλουν να ξεπερνούν κάθε όριο και να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες τόσο στην ερωτική τους ζωή όσο και στην ζωή τους γενικότερα. Ο κριός συγκαταλέγεται στα ατρόμητα ζώδια και τον κάνει πρόθυμο να εξερευνήσει τον κόσμο του BDSM, όπου μπορεί να διοχετεύσει την ενέργεια που τον γεμίζει και να προσέφερε έντονες στιγμές πάθους. Λόγω της ηγετικής φύσης τους, συνήθως αναλαμβάνουν κυρίαρχους ρόλους και τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο τηςκατάστασης. Όμως μπορεί να και να δοκιμάσουν έναν πιο υποτακτικό ρόλο αφούδείχνουν πρόθυμοι να εξερευνήσουν τον κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τοξότες είναι πάρα πολύ περιπετειώδη και ανοιχτόμυαλα ζώδια. Θέλουν ναδοκιμάζουν νέα πράγματα και κολλάνε όταν τους περιορίζουν. Φυσικό κιεπόμενο είναι να τους αρέσει και ο κόσμος του bdsm. Οι τοξότες θα δοκιμάσουντα πάντα έστω μια φορά στην ζωή τους αλλιώς θα τους φάει η περιέργεια καιαυτό το στοιχείο είναι που θα τους οδηγήσει σε μια πιο παιχνιδιάρικη πτυχή στοσεξ. Απολαμβάνουν κάθε τέτοια στιγμή και ανυπομονούν να βιώσουν και κάτιπαραπάνω και το κάνουν χωρίς καμία ενοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι άτομα με πειθαρχία που έχουν προσδοκίες από τον εαυτότους και παρουσιάζονται φιλόδοξοι. Στην επαγγελματική τους ζωή έχουνσυνήθως ηγετικό ρόλο, ο οποίος δεν θα αργήσει να φανεί και στο κρεβάτι τους.Να σημειωθεί ότι κρύβουν και μια άγρια πλευρά και έλκονται και αυτοί από τηνεμπειρία του BDSM. Η εμπειρία αυτή τους επιτρέπει να εξερευνούν ρόλουςκυριαρχίας και υποταγής με δομημένο και συναινετικό τρόπο όπως ακριβώςγίνεται και στην δουλειά τους. Προσέχουν πολύ την λεπτομέρεια και είναιαφοσιωμένοι στο έργο τους, στοιχεία που τους καθιστούν ιδανικούςσυντρόφους στο κομμάτι αυτό.

 

Από pillowfight

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό