21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα 4 ζώδια που νοιάζονται πολύ για το τι θα πει ο κόσμος για αυτά

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλοι νιώθουμε πιο όμορφα όταν ακούμε όμορφα λόγια από το περιβάλλον μας, από τους φίλους μας, το κοινωνικό μας περιβάλλον, είτε ακόμα και από τον επαγγελματικό μας κύκλο. Υπάρχουν όμως κάποια ζώδια που προσδοκούν λίγο παραπάνω τα κομπλιμέντα, ή έχουν και την ανησυχία μη τυχόν και σχολιαστούν, ή κριθούν αρνητικά από το κοινωνικό τους περιβάλλον.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα αναλύσουμε ποια είναι τα 4 ζώδια που νοιάζονται λίγο παραπάνω, για το τί θα πει ο κόσμος για αυτά, δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην δημόσια εικόνα τους και τους «καίει» για το πώς τους βλέπουν οι άλλοι γύρω τους!

Λέων

Ο Λέοντας επιζητά πάντα τον θαυμασμό και θέλει να είναι πάντα πρώτος σε όλα! Λατρεύει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του ! Για έναν Λέοντα, η δημόσια εικόνα και η φήμη του είναι εξαιρετικά σημαντικά. Θέλει να τον βλέπουν ως ισχυρό, σίγουρο και επιτυχημένο, και κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρεί αυτή την εντύπωση. Ακόμα και σε στιγμές αδυναμίας καταφέρνει και υποδύεται ότι όλα πηγαίνουν μία χαρά, προκειμένου να μην παραδεχθεί την ήττα, την απογοήτευση ή ακόμα και την λύπηση! Η γνώμη του κόσμου τον ενδιαφέρει γιατί, μέσα από αυτήν, αντλεί επιβεβαίωση για τον εαυτό του. Συχνά θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει με τη συμπεριφορά και την εμφάνισή του, προκειμένου να ακούσει επιφωνήματα θαυμασμού! Στην αντίθετη περίπτωση, όταν ακούγονται δυσάρεστα σχόλια για τον ίδιο, «τσακίζεται» ο εγωισμός του!

Ζυγός

Ο Ζυγός, είναι το ζώδιο της αρμονίας και των σχέσεων, του είναι εξαιρετικά σημαντικό τι πιστεύουν οι άλλοι γι’ αυτόν, κυρίως όμως γιατί ο ίδιος τρέφει αρκετές ανασφάλειες για τον εαυτό σου. Η βασική του επιθυμία είναι να διατηρεί ισορροπημένες και αρμονικές σχέσεις με όλους, δεν του αρέσουν οι καβγάδες και οι αντιπαραθέσεις, γιατί επιθυμεί να είναι αποδεκτός από όλους ! Ωστόσο ο Ζυγός έχει και την τάση να επηρεάζεται από το περιβάλλον του και να ακολουθεί πάντα αυτό που θα του πουν οι άλλοι, προκειμένου να έχει την αποδοχή, την αγάπη, την παρέα, την συντροφικότητα, καταπιέζοντας πολλές φορές τον εαυτό σου! Στην προσπάθεια του να ευχαριστήσει τους πάντες, προκειμένου να μην έχουν κάτι κακό να πουν για αυτόν, θυσιάζει τα δικά του θέλω!

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που φημίζεται για την τελειομανία του και την ανάγκη του να παρουσιάζεται άψογος σε όλα. Η γνώμη των άλλων είναι σημαντική γι’ αυτόν, γιατί θέλει να τον βλέπουν ως αξιόπιστο, επιτυχημένο και οργανωμένο άτομο. Συχνά ανησυχεί για το πώς κρίνουν οι άλλοι τη δουλειά του, τις πράξεις του, ακόμα και την προσωπική του εμφάνιση. Η επιθυμία του για την τελειότητα τον ωθεί να προσέχει πολύ την εικόνα του και να προσπαθεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των άλλων. Ένας αρνητικός σχολιασμός μπορεί να τον επηρεάσει βαθιά, καθώς θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο τέλειος στα μάτια των γύρω του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην καριέρα και στη φήμη του. Είναι το ζώδιο που θα μπορούσε άνετα να εκφράσει «Για ένα καθαρό κούτελο στην κοινωνία ζούμε»! Έχει έντονη ανάγκη να αναγνωρίζεται για τις ικανότητες και τα επιτεύγματά του και να κερδίζει τον σεβασμό των γύρω του. Η γνώμη των άλλων έχει μεγάλη σημασία για τον Αιγόκερω, γιατί συνδέεται άμεσα με την επιτυχία και την κοινωνική του καταξίωση. Θέλει να τον βλέπουν ως ένα ισχυρό και υπεύθυνο άτομο που αξίζει την αναγνώριση. Γι’ αυτό προσέχει πολύ τις κινήσεις του και φροντίζει να διατηρεί μια σοβαρή και επαγγελματική εικόνα σε κάθε πτυχή της ζωής του, κρύβοντας κάθε αδυναμία ή παράπτωμά του που θα μπορούσε να τον εκθέσει!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό