21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα 3 ζώδια που ξοδεύουν τα πιο πολλά λεφτά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ζώδια που σκορπάνε τα λεφτά σαν μαρουλόφυλλα!

Ίσως να έχει τύχει και σε σένα να βρεθείτε με κάποια φίλη σου και να σου λέει πόσες αγορές έχει κάνει τώρα τελευταία, σε σημείο που να αναρωτιέσαι «Μα πώς τα καταφέρνει οικονομικά;». Δεν το λες ευθέως, αλλά κάνεις τις πράξεις με το μυαλό σου, υπολογίζεις το μισθό που παίρνει, αφαιρείς το ενοίκιο, αφαιρείς και τα εισιτήρια για Ευρώπη που πήγε μια εβδομάδα, συν κάτι ακριβούτσικα καλλυντικά που αγόρασε τελευταία και δεν σου βγαίνουν με τίποτα. Κάτι δεν κολλάει. Δεν είχαμε καν εκπτώσεις! Εν τω μεταξύ, εσύ που κάνεις πολύ πιο λιτή ζωή, η τσέπη σου μετά βίας μπορεί να αντέξει αυτό το σπέσιαλ παγωτό «με απ’ όλα» που καταβροχθίζει η φίλη σου.

Γιατί άραγε μερικοί άνθρωποι ξοδεύουν λες και είναι η τελευταία τους μέρα πάνω στη γη, ενώ κάποιοι άλλοι είναι τόσο σφιχτοί; Ίσως το ζώδιο τους μπορεί να μας διαφωτίσει. Παρακάτω, θα διαβάσεις ποια είναι τα ζώδια που τα λεφτά εξανεμίζονται από τα χέρια τους, αμέσως μόλις τα αποκτήσουν. 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ζουν πράγματι σαν η κάθε μέρα να είναι η τελευταία που τα καταστήματα είναι ανοιχτά. Αυτό το ντελικάτο αέρινο ζώδιο φροντίζει πάντα να είναι σικ και καλαίσθητο, αναδεικνύοντας με χάρη τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Οι Ζυγοί κυριαρχούνται από τον πλανήτη της ομορφιάς, την Αφροδίτη, και αναγνωρίζουν αμέσως την ποιότητα όταν τη δουν, ενώ δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν σπάταλοι για να αποκτήσουν κάτι το οποίο πρόκειται να διαρκέσει. Απλώς, το αδύναμο σημείο τους είναι ότι κάνουν αρκετές από αυτές τις «καλές επενδύσεις». Γενικά, αυτά τα τόσο ειρηνικά άτομα μπορούν να ζουν πολύ επικίνδυνα σε ότι αφορά τις ταμειακές τους ροές. Η καταναλωτική τους φιλοσοφία μάλλον συνοψίζεται στο μότο «Πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να βγάλεις χρήματα»!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό