24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα 3 ζώδια που θα επέστρεφαν σε πρώην φίλους τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Πόσο εύκολα θα αναζητούσες την παρέα του πώην συμμαθητή σου ή του καλού σου φίλου από την προηγούμενη δουλειά σου;

Είναι και κάποιες φορές που μια τυχαία, μικρή συνάντηση στον δρόμο με κάποιον συμμαθητή σου ή κάποιον συνάδελφό σου, με τον οποίο έκανες πολύ παρέα στο παρελθόν καταλήγει σε μια εκ νέου μεγάλη φιλία.

Σαν να κάνεις ένα μικρό throwback στις ωραίες στιγμές που περνούσατε μαζί και να καταλήγεις πως ναι, γιατί να μην ξανακάνετε παρέα, όπως τον παλιό καλό καιρό!

Πόσο πιθανό είναι ωστόσο, να αναζητήσεις εσύ έναν παλιό σου φίλο για να «αναζωπυρώσετε» τη φιλία σας;

Κι όμως, υπάρχουν τρία ζώδια που άνετα θα σήκωναν το τηλέφωνο για να καλέσουν έναν παλιόφιλο που μπορεί να έχουν ακόμα και δεκαετία να δουν και να ακούσουν.

Ποια είναι αυτά;Καρκίνοι (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι το ζώδιο που θα έπαιρνε άνετα το βραβείο νοσταλγίας.

Αυτό το ζώδιο του νερού, που κυβερνάται από το συναισθηματικό φεγγάρι, μπορεί να θυμηθεί με ζωηρές λεπτομέρειες όλες τις καλές αναμνήσεις από περασμένα χρόνια – και συχνά όσοι έχουν αυτό το ζώδιο συγκινούνται αρκετά με τέτοιου είδους αναμνήσεις, σε βαθμό που θέλουν να «καλύψουν» τα χρόνια που πέρασαν, αναζητώντας τους πρωταγωνιστές των αναμνήσεών τους.

Πιο απλά, θα ψάξουν να βριυν τον κολλητό τους από τη δευτέρα δημοτικού, τον συγκάτοικο που είχαν στο πρώτο τους έτος ή τους συναδέλφους που ήταν δίπλα τους κατά τη διάρκεια του πολυάσχολου μεσημεριανού γεύματος στην παλιά τους δουλειά.

Όταν είναι κανείς φίλος με έναν Καρκίνο, έχει έναν φίλο για μια ζωή. Αυτά τα πιστά ζώδια του νερού συμπεριφέρονται στους ανθρώπους σαν την οικογένειά τους. Αν κάνουν ένα πάρτι γενεθλίων, έναν γάμο ή ακόμα και μια απλή μάζωξη, είναι πιθανό να σε καλέσουν ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ως φιλικά ζώδια, οι Ζυγοί δεν διστάζουν ποτέ να προσεγγίσουν τους φίλους τους, παλιούς και νέους.

Αν κάτι τους θυμίζει εσένα, θα αρπάξουν αμέσως το τηλέφωνό τους, θα στείλουν ένα μήνυμα και θα ρωτήσουν πώς είσαι. Συχνά, θα νιώσεις ότι η συνομιλία σας ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε, ακόμα κι αν έχουν περάσει κυριολεκτικά χρόνια από την τελευταία φορά που μιλήσατε.

Οι Ζυγοί κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, επομένως εκτιμούν τις σχέσεις κάθε είδους. Αν τύχει να χάσουν τα ίχνη ενός φίλου, είναι πιθανότατα μόνο επειδή ήταν απασχολημένοι και όχι επειδή δεν τους ένοιαζε η σχέση αυτή.

Είναι σπάνιο για έναν Ζυγό να κρατήσει κακία με κάποιον, κάτι που κάνει ακόμα πιο εύκολο το να επανασυνδεθεί με ένα άτομο που φαινομενικά έχει καιρό να συνομιλήσει. Για να επικοινωνήσει, ένας Ζυγός μπορεί να σου στείλει ένα DM ή να σε καλέσει στο FaceTime από ένα μπαρ ακόμα και στη 1 το πρωί.

Μερικές φορές θα θέλουν απλώς να πουν ένα γεια, αλλά άλλες φορές θα σου ζητήσουν να συναντηθείτε για να καλύψουν το κενό που πέρασε. Οι Ζυγοί θα επικοινωνήσουν επίσης όταν έχουν μια ερώτηση, χωρίς να ξεχνάνε ποτέ τα ενδιαφέροντα των φίλων τους. Εάν δεν μπορούν να θυμηθούν το όνομα ενός τραγουδιού ή τον τίτλο ενός βιβλίου, γνωρίζουν ποιο είναι το μόνο άτομο που θα δώσει τη σωστή απάντηση.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες κυβερνώνται από τον Δία, τον πλανήτη του ταξιδιού, της ανάπτυξης και της επέκτασης, και αυτό σημαίνει ότι βλέπουν ολόκληρο τον κόσμο ως μια «δεξαμενή» πιθανών φίλων.

Αυτό το ζώδιο συγκεντρώνει φίλους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του και επίσης δημιουργεί πολύ ισχυρούς δεσμούς με συναδέλφους, γείτονες, ακόμα και με τους πρώην του.

Ο κύριος στόχος τους στη ζωή είναι να σχηματίσουν έναν εκτεταμένο, διαρκώς αυξανόμενο ιστό συνδέσεων.

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι επίσης παρορμητικό κατά την επανασύνδεση, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί θα στείλουν μήνυμα στον πρώην τους μια τυχαία Παρασκευή.

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο με αυτοπεποίθηση, εξωστρεφές που δεν θα σταματήσει ούτε ένα λεπτό για να σκεφτεί υπερβολικά ή να αναρωτηθεί αν το άλλο άτομο θα ήθελε καν να ακούσει νέα του. Ωστόσο, οι Τοξότες βαριούνται εύκολα, γι’ αυτό και ανανεώνουν το «ρόστερ» των πιθανών φίλων τους.

Εάν οι πιο στενοί τους φίλοι είναι απασχολημένοι, τότε θα στείλουν ένα μήνυμα σε κάποιον που έχουν να δουν ακόμα και καιρό. Καμία φιλία δεν είναι πολύ μακρινή ή πολύ τυχαία για έναν Τοξότη. Πριν το καταλάβεις θα πίνεις καφέ μαζί του, παρόλο που μπορεί να έχετε να μιλήσετε μια δεκαετία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό