22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα 3 Ζώδια που Επιστρέφουν στη Ζωή σου Μετά τον Χωρισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα 3 Ζώδια που Επιστρέφουν στη Ζωή σου Μετά τον Χωρισμό

 

Ο χωρισμός σας ήταν πολύ δύσκολος για σένα. Έπεσες, έκλαψες, και με πολύ κόπο και μετά από αρκετό καιρό κατάφερες να τον/την ξεπεράσεις. Κι ενώ επιτέλους προσπαθείς να φτιάξεις ξανά τη ζωή σου με κάποιον άλλον, να βρεις την ηρεμία και την ευτυχία που είχες χάσει, ξαφνικά ο/η πρώην επιστρέφει στη ζωή σου. Ξεκινά να σου μιλάει, να σε πλησιάζει ή και να προσπαθεί να σε κερδίσει ξανά. Πιθανότατα, ανήκει σε ένα από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, καθώς αυτά έχουν την τάση να επιστρέφουν όταν νιώσουν ότι ο/η πρώην τους έχει προχωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει την τάση να πηγαίνει κόντρα. Ό,τι του λες, λέει το αντίθετο. Όταν του δείχνεις ότι τον θες, κάνει πίσω. Όταν όμως καταλαβαίνει ότι έχεις προχωρήσει, τότε ξαφνικά γίνεται τρελά ερωτευμένος, σε παρακαλάει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Η συμπεριφορά του είναι γεμάτη αντιφάσεις, και ό,τι του αρνείσαι, το θέλει με πάθος. Αν όμως του το δώσεις, μπορεί να το απορρίψει χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα επιστρέψει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Με άνεση και χαλαρότητα, θα προσπαθήσει να μπει ξανά στη ζωή σου και να σε διεκδικήσει. Δεν θα σου δώσει κάποια σαφή εξήγηση, απλώς επειδή μπορεί. Ο Δίδυμος δεν είναι συναισθηματικός τύπος και σπάνια νιώθει έντονη ευαισθησία, οπότε δεν θα διστάσει να πλησιάσει, ακόμα κι αν στο τέλος δεν πληγωθεί καθόλου ή μόνο ελάχιστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης ζει σε έναν δικό του κόσμο. Μπορεί να επιστρέψει απλώς για να σου χαλάσει τη χαρά που έχεις βρει με κάποιον άλλον. Είναι σαν τον Υδροχόο σε αυτό το κομμάτι, καθώς εκτιμάει κάποιον μόνο όταν τον χάσει. Όταν σε βλέπει ευτυχισμένο/η με κάποιον άλλον, καταλαβαίνει τι έχει χάσει. Προσπάθειες για να βρεις λογική σε αυτή τη συμπεριφορά θα πέσουν στο κενό, γιατί δύσκολα θα βγάλεις άκρη με έναν Τοξότη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό