20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα υπέροχα σκουλαρίκια της Kate Middleton κοστίζουν μόλις 20 ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δούκισσα του Cambridge διάλεξε ένα υπέρκομψο ζευγάρι σκουλαρίκια και ξέρουμε από ποιο brand είναι.

Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών είναι πολλά, όμως, μόνο συγκεκριμένα είναι αυτά που έχουν κατακτήσει τον πλανήτη με την προσωπικότητά τους. Τις περισσότερες φορές, δε χρειάζονται πολλά πράγματα για να κάνει κάποιος τη διαφορά, παρά μόνο μικρές λεπτομέρειες που έχουν απήχηση σε κάποια πλευρά του κοινού. Γιατί ο κόσμος ταυτίζεται με όσα πράγματα νιώθει «κοντά» του.

Η Kate Middleton είναι ένα κορίτσι που έχει δημιουργήσει ουσιαστικά μία πιο μοντέρνα εκδοχή των royals. Ακριβώς επειδή το πρόγραμμά της απαιτεί να παρευρίσκεται σε πολλά δημόσια γεγονότα, οι εμφανίσεις της χρειάζονται αρκετή μελέτη. Όμως, αυτές δεν αποτελούνται μόνο από πανάκριβα σύνολα, στα οποία η μέση γυναίκα δεν έχει πρόσβαση.

Για την ακρίβεια, η σύζυγος του πρίγκιπα William επιλέγει πολλές φορές κομμάτια πολύ προσιτά και, όταν γίνεται γνωστή η προέλευσή τους, γρήγορα γίνονται sold-out. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η πρόσφατη εμφάνιση του βασιλικού ζεύγους για την υποστήριξη της καμπάνιας Time to Change σχετικά με το στίγμα για την ψυχική υγεία.

The Duke and Duchess of Cambridge have shared a message thanking everyone who has been part of Time to Change’s campaign to end mental health stigma.

Find out how you can continue to be involved here ? https://t.co/IqLUgWG8WT@KensingtonRoyal pic.twitter.com/hEBesBFZhI

— Time to Change (@TimetoChange) March 25, 2021

Η Kate φόρεσε ένα μαύρο jumper το οποίο συνόδευσε με διακριτικούς χρυσούς κρίκους και δημιούργησε την πιο απλή αλλά εξαιρετικά κομψή εμφάνιση που έχουμε δει τελευταία. Αυτό που πιθανώς δε γνώριζες, όμως, είναι ότι τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια κοστίζουν μόλις 20 ευρώ και είναι του brand Orelia.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες φωτογραφίες της Kate Middleton.

 Βρήκαμε το bag trend που θα φέρει αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό