21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα τρία ‘όχι’ του Μουρίνιο στην Έβερτον και το μπάσιμο για τον Μαρτίνεθ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΒΕΡΤΟΝ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
17.01.2022 | 16:36

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μίλαν | 6 Ιανουαρίου 2022
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον είναι μεγάλος θαυμαστής του Ζοζέ Μουρίνιο και έχει τη διάθεση να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον χρίσει διάδοχο του Μπενίτεθ στον πάγκο, όμως η άρνηση του “special one” έχει ανοίξει την πόρτα στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο ακουγόταν εδώ και έναν μήνα για τον πάγκο της Έβερτον, ακόμα και όταν είχε προπονητή τον Ράφα Μπενίτεθ, όμως από το απόγευμα της Κυριακής ο Ισπανός προπονητής δεν είναι το αφεντικό των αποδυτηρίων στο Γκούντισον Παρκ και όπως ήταν λογικό οι φήμες περί μπασίματος για τον Πορτογάλο επέστρεψαν.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα “Guardian”, ο Αγγλο-Ιρανός ιδιοκτήτης των ζαχαρωτών, Φαράντ Μοσίρι, είναι δηλωμένος θαυμαστής του special one” και έχει διάθεση να τον πάρει ακόμα και αν χρειαστεί να δώσει γενναία αποζημίωση στην Ρόμα για να σπάσει το συμβόλαιό του, όντας μάλιστα αποφασισμένος να αποκτήσει τους Κέιλορ Νάβας και Ίβαν Πέρισιτς, για να τον δελεάσει.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο deal είναι πολύ δύσκολο να κλείσει, αφενός γιατί ο Μουρίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και αφετέρου γιατί ο ίδιος δεν επιθυμεί να διακόψει το πρότζεκτ που έχει αρχίσει να δουλεύει εδώ και λίγους μήνες στην ιταλική πρωτεύουσα, έχοντας ήδη πει τρία “όχι” στους μπλε του Λίβερπουλ.

Αυτό πάντως δεν πτοεί την Έβερτον που στρέφει και αλλού το βλέμμα της στην προσπάθειά της να καλύψει γρήγορα το κενό του προπονητή, με την ιστοσελίδα “Athletic” να αποκαλύπτει πως ο αγγλικός σύλλογος κατέθεσε ήδη πρόταση στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και πως ο Ισπανός μιλάει ήδη με τους ανθρώπους της εθνικής ομάδας του Βελγίου, με τους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία, ο Μαρτίνεθ είναι πολύ πιθανό να πάρει μαζί του στην Έβερτον ως άμεσο συνεργάτη και τον Τιερί Ανρί. Την ίδια ώρα, αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως στο φόντο υπάρχει και το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο ως υποψηφίου, ενώ οι οπαδοί από την πλευρά τους θέλουν να δουν στον πάγκο τον Γουέιν Ρούνεϊ, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα τους και τώρα εργάζεται στην Ντέρμπι.

σχετικα αρθρα

Τέλος από την Έβερτον ο Μπενίτεθ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό