25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα συλλυπητήρια του πολιτικού χώρου για την απώλεια του Δημήτρη Κρεμαστινού

Ειδήσεις Ελλάδα

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Κρεμαστινού και βαθιά θλίψη για την απώλεια ενός σπουδαίου γιατρού εξέφρασαν πρόσωπα της πολιτικής σκηνής. 

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός, Καθηγητής Ιατρικής και τ. Υπουργός Υγείας, υπηρέτησε το χώρο της Υγείας με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο ΚΙΝΑΛ.

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) May 8, 2020

Ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους. Στην μακρά διαδρομή του, ο Δημήτρης Κρεμαστινός άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 8, 2020

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού, που υπηρέτησε την ιατρική επιστήμη και την πολιτική με συνέπεια, ευγένεια, μετριοπάθεια και ήθος.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

— President GR (@PresidencyGR) May 8, 2020

Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινός, κορυφαίου γιατρού και πολιτικού, από τον co-19!

— Γιαννης Λοβερδος (@YiannisLoverdos) May 8, 2020

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος, ένας σπουδαίος καθηγητής Ιατρικής που με αξιοπρέπεια θήτευσε και ως Υπουργός Υγείας. Με τίμησε με τη φιλία του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

— Giorgos Patoulis (@gpatoulis) May 8, 2020

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός έχασε δυστυχώς τη μάχη με τον κορονοϊό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο Κίνημα Αλλαγής.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) May 8, 2020

Ήταν «ο δικός μας γιατρός».Ο Δ. Κρεμαστινός δεν στάθηκε μόνο στο πλευρό του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου. Κέρδισε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, μέσα από τη συνεχή κοινωνική, επιστημονική και την Ακαδημαϊκή του παρουσία, το διδακτικό και ερευνητικό του έργο, ->

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) May 8, 2020

Ο θάνατος του Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος υπηρέτησε με ευπρέπεια και προσήλωση την ιατρική επιστήμη και την πολιτική, προκαλεί θλίψη σε όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο Κίνημα Αλλαγής.

— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 8, 2020

Έφυγε σήμερα ο Δημήτρης Κρεμαστινός. Ενας επιστήμονας με προσφορά στην ιατρική και τη δημόσια υγεία. Ένας πολιτικός που τίμησε τον τόπο του, αλλά πάνω από όλα ένας ωραίος άνθρωπος και ένας πολύ καλός φίλος!!Τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του.

— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) May 8, 2020

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό