20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τα στατιστικά των Χατζισαφί-Μοχαμάντι στον θρίαμβο του Ιράν (ΦΩΤΟ)

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δυο γκολ, στο 90’+8′ και στο 90’+11′, η εθνική ομάδα του Ιράν νίκησε 2-0 την Ουαλία, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ.

Βασικοί στην ενδεκάδα του Ιράν αγωνίστηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Μιλάντ Μοχαμάντι και ο Εχσάν Χατζισαφί. Οι δύο τους είχαν στην ευθύνη τους την αριστερά πλευρά στο 4-4-1-1 που παρέταξε την ομάδα του ο Κάρλος Κεϊρός.

Ο Χατζισαφί είχε 44 ενέργειες με την μπάλα στα 77 λεπτά που αγωνίστηκε. Είχε 19/25 πάσες, ενώ μία μεταβίβασή του δημιούργησε και ευκαιρία. Επιπλέον, έδωσε μεγάλες μάχες έχοντας τρία τάκλιν και τρεις στις πέντε μονομαχίες.

Δείτε τις μεταβιβάσεις του στο παρακάτω γράφημα της Opta/Stats Perform

 

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι έκανε κορυφαία δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι αγωνιζόμενος πίσω από τον Χατζισαφί. Ο μπακ της ΑΕΚ δεν άφηνε τους επιθετικούς της Ουαλίας να ανασάνουν, κάτι που αποδεικνύουν τα στατιστικά του.

Ο Μοχαμάντι συνολικά είχε 50 ενέργειες με την μπάλα. Είχε δύο απομακρύνσεις, ενώ τέσσερις φορές έκανε τάκλιν στους αντιπάλους του πετυχημένα. Παράλληλα, έδωσε δυνατές μονομαχίες κερδίζοντας τις επτά από τις δέκα. Παράλληλα, είχε 15/19 πάσες, ενώ δεν δίσταζε όποτε το χρειαζόταν η ομάδα του να ανέβει ψηλά.

Δείτε, στο παρακάτω γράφημα, τις ενέργειες και τις επιδόσεις του Μοχαμάντι

: sport24.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό