26.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τα πρώτα πλάνα του γάμου Στάθη και Ιουλίας στη Γη της ελιάς και το spoiler του γαμπρού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Μαρία Μπακοδήμου για τον 4 μηνών γιο της και η αποκάλυψη πως είναι μαζί της σε κάθε γύρισμα στη Γη της ελιάς. 

Λίγο πριν τελειώσει και ο Ιούλιος, η Γη της ελιάς θα έχει ολοκληρώσει ένα μεγάλο αριθμό επεισοδίων του 4ου κύκλου που ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Αυτή η σεζόν δεν ξέρουμε αν θα είναι η τελευταία – πρόθεση του Αντρέα Γεωργίου δεν είναι αυτή – αλλά θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Και με έναν γάμο, τον γάμο που όλοι περιμένουν από την πρώτη σεζόν. Η Ιουλία παντρεύεται τον Στάθη της και οι ετοιμασίες ήδη ξεκίνησαν όπως μας αποκάλυψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Με τον μόλις 4 μηνών γιο της να είναι παρών.

Η επιστροφή της Ιουλίας στη Μάνη και οι προετοιμασία της νύφης για τον γάμο

Μπορεί εμείς να είδαμε το τέλος της τρίτης σεζόν στη Γη της ελιάς, αλλά οι ηθοποιοί ήδη βρίσκονται σε mood του 4ου κύκλου. Ο οποίος ήδη μας έχει κινήσει το ενδιαφέρον με την είσοδο στη σειρά νέων ηθοποιών, όπως ο Στέφανος Μιχαήλ και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο τελευταίος θα παίξει τον ρόλο του παππά της Αρεόπολης. Κάθε ελληνική καθημερινή σειρά που σέβεται τον εαυτό της, έχει έναν καφετζή και έναν παππά.

Να ζήσεις Μάρω Κοντού και χρόνια πολλά, αλλά στο μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά, είπε «Ποτέ»

Όμως η νέα σεζόν θα ξεκινήσει δυναμικά με ένα μεγάλο και πολύ ευχάριστο γεγονός. Την επιστροφή καταρχάς της Ιουλίας στη Μάνη μαζί με τον γιο της και γιο του Στάθη και τον γάμο τους. Αν και αναμέναμε να γίνει λίγο αργότερα, τελικά θα τον δούμε στα πρώτα επεισόδια. Ήδη η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας έδειξε την προετοιμασία της ως νύφη στο σπίτι της στη Μάνη.

Η Ιουλία κάνει και μάσκα ομορφιάς για να είναι έτοιμη στην πιο όμορφη τηλεοπτική στιγμή της, με την κόρη της Αριάδνη (Ειρήνη Τάσσου) παρούσα, όπως και η Ισμήνη.

Λίγο αργότερα η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας έδειξε και τον γαμπρό Πασχάλη Τσαρούχα και μάλιστα μας έδωσαν και ένα μικρό spoiler για την έκβαση του γάμου λέγοντας «Δεν σας αποκαλύπτουμε άλλα, γιατί τελευταία στιγμή μπορεί και κάτι να γίνει».

Αν κρίνουμε και από τη συνέντευξη που έδωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το Σάββατο, παρών σε αυτόν τον γάμο, backstage είναι και ο μόλις 4 μηνών γιο της. Γιατί όπως είπε η ηθοποιός, σε κάθε γύρισμα τον έχει μαζί της, γιατί είναι η περιόδος που τον θηλάζει. Αλλά εξήγησε πως δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που ο μικρός έχει γίνει «μέρος» της μεγάλης παραγωγής, ως επισκέπτης.

Και όπως είπε: «Στις δύο εβδομάδες αφού τον γέννησα, επέστρεψα στη δουλειά. Και εκείνος μαζί μου. Τις μέρες που δουλεύω – γιατί δεν δουλεύω κάθε μέρα – τον παίρνω μαζί μου και τον θηλάζω. Θέλω να ζει ότι ζω και εγώ, να αρχίζει να καταλαβαίνει τη δουλειά μου. Δεν θέλω να περιμένει στο σπίτι αργότερα για το πότε θα γυρίσει η μαμά. Έχω την πολυτέλεια να δουλεύω σε μία φανταστική παραγωγή που μου έχει όλες τις ανέσεις που μπορεί να έχει μία μανούλα με μωρό. Είναι ανεκτικοί και οι συνάδελφοί μου με χαρά και με αγάπη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό