22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα προβλήματα δεν «λένε» να σταματήσουν στην ΑΕΚ – Θλάση οι Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα προβλήματα όλο και αυξάνονται στην ΑΕΚ, αφού ο Ματίας Αλμέιδα προσθέτει δύο ακόμη παίκτες στο απουσιολόγιό του! Οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Μόουζες Οντουμπάτζο υπέστησαν θλάση και θα χάσουν το παιχνίδι της Δευτέρας (16/09, 20:00) απέναντι στον Βόλο.

Η μαγνητική του Σέρβου εξτρέμ υπέδειξε πως ο ίδιος έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού, ενώ παράλληλα ο Οντουμάτζο που ήρθε από τον Άρη άρχισε να αισθάνεται ενοχλήσεις από την προπόνηση της Παρασκευής (14/09) και έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού. Θυμίζουμε ότι και ο Έρικ Λαμέλα αναμένεται να χάσει το παιχνίδι με τον Βόλο, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει τρεις σημαντικούς παίκτες.

Όλοι κάνουν «αγώνα δρόμου» για να προλάβουν το παιχνίδι απέναντι στην Athens Καλλιθέα στη «Λεωφόρο» (22/09), για την επόμενη αγωνιστική της Super League, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena (29/09). 

Οι επιλογές του Αλμέιδα

Οι απουσίες αυτές δεν δημιουργούν τόσο μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΚ, ειδικά όσον αφορά την βασική 11άδα. Ο Λάζαρος Ρότα θα ξεκινήσει δεδομένα στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Οντουμπάτζο, ενώ ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα προτιμηθεί αντί του Γκατσίνοβιτς αριστερά στην επίθεση, ακόμη κι αν ο ίδιος ήταν διαθέσιμος.

Όσον αφορά τον Λαμέλα, αυτός θα ήταν ο μόνος που είχε πάρει φανέλα βασικού. Ωστόσο, αναμένεται ο Λιούμπιτσιτς να παίξει στο «10», με τον Πινέδα και τον Σιμάνσκι ή τον Μάνταλο και τον Σιμάνσκι στα χαφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό