31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Τα πλάνα του γάμου Γκερέκου – Γκλέτσου στη Γη της ελιάς και τα παράπονα του κοινού για μία σκηνή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γαμπρός και τα παράπονα για μία σκηνή του Μιλτιάδη στη Γη της ελιάς, λίγο πριν τους τίτλους τέλους της τρίτης σεζόν. 

Μένουν ελάχιστα πια επεισόδια μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου στη Γη της ελιάς και ήδη βλέπουμε στα social media πλάνα από τα τελευταία γυρίσματα με όλο το καστ. Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε και η σκηνή του γάμου της Άντζελας Γκερέκου και του Απόστολου Γκλέτσου, ενώ ένα ακόμή ζευγάρι, ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Αντιγόνη Κουλουκάκου θα κάνουν σύντομα και εκείνοι τον τηλεοπτικό τους γάμο.

Το μόνο όμως που εύχεται το κοινό στο Twitter/X είναι να μην προχωρήσει σε τέτοια διαδικασία στο μέλλον, ένα άλλο ζευγάρι, η Βασιλική με τον Μιλτιάδη. Ποια ήταν όμως η επίμαχη σκηνή που προκάλεσε αντιδράσεις;

https://www.instagram.com/p/C6ytV3JMnUc/Ο χορός του γαμπρού και ο Φίλιππος Νο2

Αν το πάμε βάσει σεναρίου στη Γη της ελιάς, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες του γάμου του Τζον και της Αθηνάς, αν και παραμένει ένα μεγάλο ζήτημα που επισκιάζει το γεγονός. Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει η τηλεοπτική μαμά της Άντζελας Γκερέκου, Μάρω Κοντού, με αποκαλύψεις για όλες τις οικογένειες της σειράς.

Λίγο πριν τον γάμο Στάθη και Ιουλίας στη Γη της ελιάς, ένα βιβλίο με αποκαλύψεις φέρνει αντιδράσεις

Είναι ένα ζήτημα που θα μας απασχολήσει και στο μέλλον. Προς το παρόν στο σπίτι των μελλονύμφων, έφτασε η Νάνσυ, η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου που την υποδύεται η ηθοποιός Βαρβάρα Ντέσκα. Καθόλου καλά δεν την υποδέχτηκε η κόρη της Αθηνάς, η οποία έδειξε τη ζήλια της. Θα προκαλέσει και το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού της Μάνης σε λίγο η Νάνσυ και είναι ένα πρόσωπο το οποίο ενδέχεται να δούμε και την 4η σεζόν. Δες και τα πρώτα πλάνα από το γύρισμα.

https://www.instagram.com/reel/C7hTO-LN5uX/

Τα γυρίσματα του γάμου ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες και αναμένουμε να δούμε το επεισόδιο με την τελετή στο Δημαρχείο και το Ισίδωρο να παντρεύει την Αθηνά.

https://www.instagram.com/p/C7jgGcWt9-Q/

Μέχρι να δούμε εκείνη τη σκηνή, είδαμε τις προετοιμασίες όλων των υπόλοιπων ηθοποιών τόσο για τον γάμο, όσο και για τη δεξίωση που ακολούθησε.

https://www.instagram.com/reel/C7jfmbsN2oF/

Υπάρχουν επίσης και στιγμιότυπα από τη δεξίωση και τον κάπως χλιαρό χορό του γαμπρού Απόστολου Γκλέτσου. Περιμένουμε να δούμε αν θα έχουμε και το κλασσικό ζειμπέκικο που ο ίδιος συνηθίζει να μας δείχνει.

Σήμερα θα δεις και την πρόταση γάμου που κάνει ο Στάθης στην Ιουλία, αλλά όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες αυτόν τον γάμο θα τον δούμε από την ερχόμενη σεζόν. Όταν εκείνη πια επιστρέψει στη Μάνη και ζήσουν όλοι μαζί με το μωρό τους και την κόρη τους Αριάδνη.

Η οποία Αριάδνη θα δημιουργήσει λένε τα spoilers, σχέση με τον Γιώργη Κουράκο. Μας φαίνεται λίγο παράτολμο να προχωρήσει αυτό το φλερτ του αστυνόμου με την κόρη της πρώην γυναίκας του, εκτός αν αυτό είναι το σεναριακό ζητούμενο για να έχουμε κόντρες και διαφωνίες.

Μία άλλη σχέση φαίνεται πως δεν αρέσει καθόλου στο κοινό της σειράς. Εκείνη του Μιλτιάδη με τη Βασιλική. Μπορεί να μην έχει προχωρήσει σε ερωτική σχέση, αλλά ο νεαρός προσπαθεί να της δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη του. Τόσο σε εκείνη, όσο και στην μικρή της κόρη. Οι φανς όμως αντέδρασαν βλέποντας τη σκηνή που εκείνος διαβάζει ένα παραμύθι στη μικρή και δεν θέλουν να τον δουν να παίρνει τη θέση του Φίλιππου. Αλλά θα δούμε πως θα προχωρήσει και αν προχωρήσει αυτό το ενδεχόμενο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό