15.5 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Τα παράπονα Μαρινάκη για τη διαιτησία της Νότιγχαμ, προκάλεσαν βαριά «καμπάνα» από την FA

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η Αγγλική Ομοσπονδία τιμώρησε επίσης τον προπονητή της Νότιγχαμ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντος και τον κεντρικό χαφ Γκίμπς Γουάιτ για το ματς εναντίον της Μπράιτον (22/09).

Ο Σάντος όπως έκανε γνωστό η FA, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για υβριστικά σχόλια προς έναν διαιτητή του αγώνα κάτι που ενεργοποίησε και την τιμωρία μιας αγωνιστικής με αναστολή, που τον βάραινε από τον αγώνα με την Έβερτον. Επίσης του επιβλήθηκε και πρόστιμο 55.000 χιλιάδες λίρες, και αντίστοιχα στον Γκίμπς Γουάιτ, τιμωρία μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 20.000 λιρών.

Επιπλέον μετά τις παραπάνω κατηγορίες, προστέθηκε και αυτή στον Μαρινάκη ο οποίος όπως ενημέρωσε η FA, τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές για «ανάρμοστη συμπεριφορά» στην φυσούνα του «City Ground» μετά την ήττα από την Φούλαμ (28/9).

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης της Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε από την ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά τον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League με τη Φούλαμ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Υποστηρίκτηκε ότι η συμπεριφορά του γύρω από την περιοχή του τούνελ μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν απρεπής. Αρνήθηκε αυτή την κατηγορία, αλλά αυτή αποδεδείχθηκε από την ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή και τού επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στο στάδιο/γήπεδο για πέντε αγώνες.

Οι γραπτοί λόγοι για τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Επιτροπής θα δημοσιευθούν εν ευθέτω χρόνω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό