29.6 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

‘Τα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

ΒΑΛΙΑ ΠΗΛΙΑΝΙΔΗ
20.12.2021 | 15:18

Μαζί με την κόρη του Κέλλυ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ για το όραμά του “Γήπεδο Ζωής” και την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα χώρο ελκυστικό για τα νέα παιδιά.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ για το όραμά του “Γήπεδο Ζωής” που σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα φέρει κάτι καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα και θα έρθει στη χώρα το 2022. Στόχος του “Γηπέδου Ζωής”, όπως ανέφερε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον για τα παιδιά και να προσελκύσει τις μικρότερες ηλικίες που θέλουν να μάθουν καλύτερα τον χώρο του μπάσκετ.

“Έμαθα το άθλημα του μπάσκετ στη Νίκαια από άτομα που παρακινούσαν τα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ και βρήκα κάτι που ίσως να μην έβρισκα ποτέ. Να με ταξιδέψει η μπάλα σε όλο τον κόσμο.

Έτσι είπαμε με τον πρόεδρο του ΙΣΝ ότι θα είναι πολύ ωραίο να φτιάξουμε ένα χώρο που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να έχουν τις ευκαιρίες να το κάνουν. Έτσι γεννήθηκε το “Γήπεδο Ζωής”. Εκεί μπορεί ο καθένας να εξελιχθεί και να γίνει πρότυπο για την κοινωνία μας”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό