25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα νυχτοπερπατήματα της showbiz – Ζευγάρια full in love ποζάρουν αγκαλιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι «πρωταγωνιστές» της showbiz δεν χάνουν ευκαιρία να νυχτοπερπατήσουν στην Αθήνα. Ανταποκρίθηκαν λοιπόν σε ένα ακόμα κάλεσμα και έδωσαν ραντεβού σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας. Ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του Βαλεντίνη Παπαδάκη πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό και απήλαυσαν την παρέα φίλων. Μάλιστα όταν οι δημοσιογράφοι τους ρώτησαν αν θυμούνται κάποια σκηνή ζήλιας η Βαλεντίνη αποκάλυψε ότι ο Κώστας Σόμμερ έγινε έξαλλος όταν κάποια στιγμή την φλέρταραν μπροστά του.

φωτογραφία NDP

Το παρών έδωσε και ο Γιάννης Σπαλιάρας με σοφιστικέ look με την σύντροφό του Αγγελική με την οποία είναι μαζί πάνω από έναν χρόνο και όπως είχε δηλώσει έχει μπει δυνατά στην ζωή του, αλλά τον φοβίζει η διαφορά ηλικίας που έχουν καθώς εκείνη είναι 28 και εκείνος 49.

φωτογραφία NDP

Στο event και η Έλενα Τσαγκρινού με τον dj Stephan που πρόσφατα έγιναν γονείς και απέκτησαν ένα αγοράκι. «Υπάρχει πρόταση γάμου και θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Γι αυτό και περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν έχω ψάξει νυφικό, τώρα η έγνοια μου είναι στο μωρό, σε τίποτα άλλο» είπε σε συνέντευξή της η Έλενα.

φωτογραφία NDP

Βρισηίδα Ανδριώτου-Σπύρος Μαρτίκας / φωτογραφία NDP

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό