32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Τα ντέρμπι και το Fun Bet

Ειδήσεις Ελλάδα

Αγωνιστική με τεράστιο ενδιαφέρον στη Stoiximan Superleague και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

Η Λαμία για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να κερδίσει και ηττήθηκε αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό (4-1). Η εικόνα της στα playoff είχε μεν θετικά (επίθεση), όμως συνολικά ήταν αρνητική και φαίνεται πως απλά περιμένει το τέλος της σεζόν, εκεί όπου όπως φαίνεται θα γίνουν αρκετές ανακατατάξεις, καθώς κανενός η θέση δεν είναι σίγουρη.

Αγωνιστικά, όπως προαναφέραμε, επιθετικά έχει ικανότητες και η λογική λέει πως θα προσπαθήσει να απειλήσει, όμως αμυντικά η εικόνα της δεν είναι καθόλου καλή.

Ο Άρης έρχεται από διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού (0-1), εκεί όπου έδειξε πως ναι μεν είναι αουτσάιντερ, αλλά δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Αγωνιστικά, έρχεται από ένα διάστημα περίπου 20 ημερών χωρίς αγωνιστική δράση, οπότε στα εναπομείναντα παιχνίδια αναμένεται να χτίσει ρυθμό ενόψει του μεγάλου τελικού.

Ο Άκης Μάντζιος έχει την ευχέρεια να κάνει τις τελευταίες δοκιμές, ενώ αναμένεται να δούμε σε μεγάλο ποσοστό ενδεκάδα τελικού, διότι πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος αγωνιστικός ρυθμός.

Στα προγνωστικά, εφόσον δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα πάμε στα ειδικά παικτών. Η Λαμία έχει ένα ταλέντο, το οποίο έχει πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα playoff. Ο λόγος για τον Βασίλη Κοντονίκο, ο οποίος σκόραρε το πρώτο επαγγελματικό γκολ της καριέρας του κόντρα στον Άρη, στον πρώτο γύρο των playoff. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παίρνει τις ευκαιρίες του και θέλει να τις εκμεταλλευτεί, ενώ γενικότερα είναι παίκτης που δοκιμάζει τα πόδια του. Συνεπώς, αξίζει να εξετάσουμε ως FunBet την επιλογή να σκοράρει ο Κοντονίκος, που προσφέρεται σε απόδοση 6.00.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ έρχεται από δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες, μεγάλης σημασίας, καθώς κέρδισε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, μπαίνοντας για τα καλά στη μάχη του τίτλου. Μπορεί να μην κρατά την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά το πρωτάθλημα, όμως εάν κάνει το απόλυτο στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, θα έχει κλείσει τη σεζόν θετικα και ίσως με τον τίτλο.

Σήμερα, πολύ σημαντικός αναμένεται να είναι και ο παράγοντας έδρα, μιας και ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών».

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην τελευταία αναμέτρηση πριν τη διακοπή, από τον Άρη (0-1) κι έμεινε στην ουσία εκτός της μάχης του τίτλου. Συνεπώς, του έχουν μείνει δύο στόχοι. Αρχικά, το να μην τερματίσει στην τέταρτη θέση, ώστε να έχει σίγουρο το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης χρονιάς και ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Αγωνιστικά, δεν θα έχει διαθέσιμο τον Φώτη Ιωαννίδη, οπότε ο Φατίχ Τερίμ θα πρέπει να διαμορφώσει ένα τελείως διαφορετικό πλάνο.

Η έδρα, η φόρμα και το τάιμινγκ είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σπουδαία αποτελέσματα κι έτσι θέλουν να συνεχίσουν, ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για την κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός με την απουσία του Ιωαννίδη αποδυναμώνεται επιθετικά, ενώ γενικότερα η εικόνα του τελευταία δεν είναι καλή. Στα αρνητικά για τους «Πράσινους» προστίθεται και το γεγονός πως έχουν στο μυαλό τους και να μην βγουν τέταρτοι στο πρωτάθλημα και τον τελικό Κύπελλου.

Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στις αποδόσεις, με τον άσο να μην ξεπερνά το 1.70. Στα προγνωστικά, θα ανεβάσουμε λίγο την απόδοση, συνδυάζοντας τον άσο με το Over 1.5.

Ολυμπιακός – Άρης

Ο Ολυμπιακός κατάφερε κάτι σπουδαίο, καθώς προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Conference League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα. Το θέμα είναι πως το ταξίδι στην Ευρώπη επηρέασε τις δυνάμεις του κι έτσι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει και ηττήθηκε δίκαια, με 2-0, αποτέλεσμα που τον άφησε εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Μπορεί να μην κυνηγά τον τίτλο πλέον, όμως έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, διότι θέλει να αποφύγει την τέταρτη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον αφήσει εκτός Ευρώπης. Αγωνιστικά, με τον τελικό να είναι στις 29/05 έχει την ευχέρεια να στρέψει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ κρατούσε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, έως και το 80ο λεπτό, όμως στη συνέχεια δέχθηκε την ανατροπή κι έτσι σήμερα είναι αναγκασμένη να παίξει μόνο για τη νίκη, ώστε να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι. Αν κερδίσει εδώ, τότε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα είναι πρωταθλήτρια, οπότε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.

Ο Αλμέιδα γνωρίζει τη σημασία της αναμέτρησης, όμως δεν αναμένεται να αλλάξει το πλάνο του. Περιμένουμε λοιπόν υψηλό ρυθμό, αρκετή πίεση και γενικότερα επιθετική διάθεση.

Στην πρόσφατη προϊστορία των δύο ομάδων η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι με τρεις νίκες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ σε αυτή την έδρα έχει δύο διαδοχικά διπλά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Αλμέιδα έχει σίγουρα περισσότερες ανάσες και είναι πιο συγκεντρωμένη, όμως έχει και πολύ μεγάλη πίεση. Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υποτιμηθεί, ειδικά όταν παίζει στην έδρα του κι έτσι αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα δυνατό ντέρμπι.

Στοιχηματικά, αναμένεται μια ισορροπημένη αναμέτρηση, η οποία λογικά θα κριθεί στο γκολ. Είναι λοιπόν πιθανό να μην έχει κάποιος το προβάδισμα μέχρι το 75ο λεπτό, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3.15 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λαμία – Άρης: Να σκοράρει ο Κοντονίκος (απόδοση 6.00), 18:00
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.02), 20:00
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: X εώς το 75’ (απόδοση 3.15), 20:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό