35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

–Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:26’ το πρωί και δύει στις 20:18’ το βράδυ. Είναι σε σύνοδο αγκαλιασμένος με τον πλανήτη Ερμή στις 15 μοίρες του Ταύρου, να προσπαθούν να συνεννοηθούν ήρεμα και να ζορίζονται, γιατί ανάμεσά τους έχει μπει ο πλανήτης Ουρανός, από τις 7 μοίρες και 5’λεπτά, σαν να τους λέει, απαντήστε με ένα “ναι” ή ένα “όχι” δίχως δεύτερες σκέψεις, σε κάτι που σας πέφτει στο κεφάλι ουρανοκατέβατο. Άντε να είσαι από τον ύπνο και να δίνεις εξηγήσεις εδώ και τώρα. Ή να σε βάζουνε να τρέχεις να προλάβεις, δίχως να έχεις πιει καφέ.

–Ο δε πλανήτης Ουρανός ο επονομαζόμενος κι επαναστάτης, να εξακολουθεί να κάνει τετράγωνο με τον πλανήτη  Κρόνο, τη συντηρητικούρα του ζωδιακού από τον Υδροχόο στις 2 μοίρες. Είναι σα να του λέει, “θείε Κρόνε αυτά που ήξερες δε θα ισχύουν και για πολύ” και ο Κρόνος να αντιστέκεται με την ίδια δύναμη και να απαντά “Αυτό θα το δούμε, εάν νομίζεις ότι, θα απορρίψεις εσύ σε μια στιγμή, αυτά που έφτιαχνα εγώ μία ζωή”.

-Και η μάχη του ποιος θα επικρατήσει να ενισχύεται από τη Σύνοδο του Κρόνου από τον Υδροχόο, με τους Πλούτωνα Δία από τον Αιγόκερω, στις 25 και 27 μοίρες αντίστοιχα, που έχουν σκοπό να φέρουνε στην επιφάνεια, πράματα και θάματα, από τα κόλπα που μεταχειρίστηκε για να επιβληθεί, ο θείος Κρόνος.

-Ευτυχώς το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης από τους Διδύμους  στις 20 μοίρες και 36’  με τον Άρη από τον Υδροχόο στις 24 μοίρες και 29’, καλά κρατεί. Με την Αφροδίτη να γοητεύεται με τον ασυνήθιστο αλήτη που τις πουλάει θεωρίες παράλληλου σύμπαντος και τον Ποσειδώνα να τις  μεταμορφώνει πειστικά ως φύκια για μεταξωτές κορδέλες και που βρίσκεται στις 20 μοίρες και 19’ στα Ψάρια. Αφροδίτη δεν είναι αυτό που νομίζεις…

–Το εξαγωνάκι που κάνει ο Ερμής από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τα Ψάρια, μπορεί να ερμηνευτεί και από την φράση “ρώτα και το μπάρμπα μου τον ψεύτη” που σημαίνει κλείστε τα αφτιά σας σε ότι ακούτε όσο βαρύγδουπα και αν είναι. Μη μασάτε σε όσα σας τάζουν, καλά ή κακά. Βέβαια επειδή ο ψευτάκος Ποσειδώνας κάνει εξάγωνο και με τον Ήλιο, όσοι τον έχετε στον Ταύρο και είστε καλλιτέχνες, μπορεί και να σας βγει και σε καλό.

–Η Σελήνη από τις 12 μοίρες και 36’ του Ζυγού κάνει ένα όμορφο τρίγωνο με την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι μπορούμε να πούμε εκείνα που επιθυμούμε εκφράζοντάς τα με ωραία λογάκια και καταφέρνοντας διπλωματικά να φέρνουμε τους άλλους στα νερά μας.

*Ευνοούνται οι καλλιτέχνες και όσοι κάνουν τέχνη εκείνα που αγαπούν και έχουν Ήλιο πλανήτες ωροσκόπο και σημεία, γύρω από τις 15 με 20  μοίρες των ζωδίων. Ταύροι Παρθένοι και Ιχθύς. Το ίδιο και όσοι ασχολούνται με τα ΜΜΕ ή τα μέσα μαζικής δικτύωσης.

*Ερωτεύονται αμετανόητα, αξίζει δεν αξίζει, Παρθένοι, Ιχθύς και Καρκίνοι που τους αρέσει να παραμυθιάζονται, που έχουν Ήλιο πλανήτες ωροσκόπο και σημεία στο χάρτη τους, γύρω από τις 19 με 24 μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Προσέξτε λίγο τον τρόπο που φωνάζετε το δίκιο σας, Ταύροι Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι,  που έχετε Ήλιο πλανήτες ωροσκόπο και σημεία, γύρω από τις 7 με 16 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Να έχετε μια όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό