26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:12’ και δύει στις 20:32’ το βραδάκι. Θα βρίσκεται στις 28 μοίρες και 36 λεπτά στο ζώδιο του Ταύρου, και θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τις 4 μοίρες και 3’ των Ιχθύων. Κάτι που ίσως τονίσει πρώτα το “εγώ χρειάζομαι” και ύστερα το τι θέλουν οι άλλοι από εμένα. ‘Η πρώτα μπαίνει το δικό μας δίκιο κι ύστερα των άλλων.

-Ο Δίας από τον Αιγόκερω στις 27 μοίρες και 12’ σε σύνοδο με τον Πλούτωνα επίσης από τον Αιγόκερω στις 24 μοίρες και 51’ αλλά και τον Κρόνο από τον Υδροχόο 1η μοίρα και 54 λεπτά, κάνοντας σύνοδο και με τους δύο,ταυτόχρονα τριγωνίζουν τον Ήλιο. Δίνουν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης για τον εαυτό του και όποιον έχει τις ίδιες μοίρες του Ταύρου Ήλιο. Την αίσθηση της εγγυημένης επιτυχίας αλλά τονίζει και τις φιλοδοξίες.

-Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες στις 20 μοίρες και 37’, κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο. Μία όψη που δίνει φαντασία και δημιουργικότητα. Εκφραστικότητα σε όσους είναι καλλιτέχνες. Αλλά και ψευδαισθήσεις ή εξιδανικεύσεις, σε όσα λέγονται ταΐζοντας τους πόθους και τις φιλοδοξίες σε όποιον έχει τον Ήλιο του εκεί, που μπορεί κάποιος να τον ξεγελάσει με ανυπόστατες πληροφορίες ή ουτοπικές προτάσεις.

-Η Σελήνη ξεκινάει τη μέρα της βρισκόμενη στην 18η μοίρα και 35’ του Κριού κάνοντας ένα εξάγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους στις 14 μοίρες και 26’. Μια όψη που δίνει ανυπομονησία στην έκφραση και συναισθηματική αστάθεια. Χρειάζεται όμως να υπάρξει περισσότερη συγκέντρωση και πειθαρχία στους στόχους όσων επηρεάζονται από την όψη αυτή. Όψη εξαγώνου κάνει και με την Αφροδίτη από τους Διδύμους που βρίσκεται φαινομενικά ανάδρομη στις 21 μοίρες και 9’. Ενώ κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και κάπου εδώ ίσως υπάρξουν μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια.

-Η Αφροδίτη από τις 21 μοίρες και 19’ των Διδύμων φαινομενικά ανάδρομη, σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 37’, έχει την ανάγκη να ελπίσει σε ένα μεγαλύτερο έρωτα, να επενδύσει οικονομικά σε κάτι που της ακούγεται φιλόδοξο, ή να εξιδανικεύσει ανθρώπους πρόσωπα ή καταστάσεις. Μία όψη που κρύβει παγίδες σε όσους επηρεάζονται από αυτή.

-Ο Άρης από την 4η μοίρα των Ιχθύων βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον επαναστάτη Ουρανό από τον Ταύρο στις 8 μοίρες περίπου σήμερα. Δίνει αποφασιστικότητα αλλά όχι την εγρήγορση, οπότε απαιτούνται καλύτερα αντανακλαστικά, στην ανταπόκριση των προκλήσεων ιδίως όσων έχουν φώτα πλανήτες ή άλλα σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

-Εξακολουθεί η παρατεταμένη σύνοδος του φαινομενικά ανάδρομου Πλούτωνα με τον Δία στον Αιγόκερω, 27 μοίρες ο πρώτος και 25 μοίρες ο δεύτερος. Ενισχύεται η δύναμη του μηδενισμού και της αναγέννησης. Ενώ ο Δίας είναι επίσης σε σύνοδο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο κι αυτός ανάδρομος από την 1η μοίρα και 55’, που ενισχύεται η δύναμη της ανατροπής του παλιού.

-Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο και στην 7η μοίρα και 52’, δείχνει ότι ίσως οι νόμοι παραβιάζονται, αμφισβητούνται. Υπάρχει μια παραβατική συμπεριφορά και μια αντίδραση στη συμμόρφωση. Συναισθηματικά ξεσπάσματα από όσους επηρεάζονται από την όψη αυτή.

-Αξιοσημείωτο είναι το τρίγωνο του Άρη από την 4η μοίρα των Ιχθύων με το Χείρωνα από τον Κριό στην 8η μοίρα του. Εδώ παλιά απωθημένα καλούν όποιους επηρεάζονται από την όψη αυτή να τα βγάλουν προς τα έξω κι αν ανάμεσα σ αυτά, υπάρχουν ανεκπλήρωτα όνειρα, ίσως τώρα να βρεθούν οι τρόποι να δρομολογηθούν. Η ανάγκη για κάτι τέτοιο είναι έντονη πάντως.

*Ευνοούνται όσοι είναι Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι στο να ζωντανέψουν όνειρα στόχους ή φιλοδοξίες ταλέντα ή δεξιότητες, που έμειναν στη μέση και έχουν φώτα ωροσκόπους πλανήτες ή άλλα σημεία στο γενέθλιο χάρτη του κοντά στην 7η, 8η και 9η μοίρα των ζωδίων αυτών.

*Αμετανόητα ερωτευμένοι να παραμείνουν οι Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι αλλά και Καρκίνοι, που έχουν φώτα ωροσκόπους πλανήτες ή άλλα σημεία στο γενέθλιο χάρτη του κοντά στις 20 και 21 μοίρες των ζωδίων αυτών. Απλά προσέξτε τις εξιδανικεύσεις.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό