35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

–Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:23’ το πρωί και δύει στις 20:20’ το βράδυ. Βρίσκεται στις 16 μοίρες και 4 λεπτά του Ταύρου σε σύνοδο με τον πλανήτη Ερμή από τις 17 μοίρες και 33’ και προσπαθούν  να γλιτώσουν από τον προβοκάτορα πλανήτη Ουρανό, από τις 7 μοίρες, που όλο λόγια τους βάζει για να τσακωθούν και να τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Ευτυχώς όλο και περισσότερο απομακρύνονται από την επιρροή της κακιάς παρέας του.

-Η Σελήνη στις 27 μοίρες του Ζυγού και 49 λεπτά, έχει λίγο τα ψυχολογικά της, γιατί ο πλανήτης Δίας από τον Αιγόκερω στις 27 μοίρες και 7’ μαζί με τον κολλητό του τον Πλούτωνα στο πλάι του στις 25 μοίρες, την τετραγωνίζουν, απειλώντας την ότι θα βγάλουν στο φανερό τους ανομολόγητους πόθους της. Ενώ ο Κρόνος λίγο πιο κει στις πρώτες 2 μοίρες του Υδροχόου, τη φορτώνει με ενοχικά σύνδρομα.

-Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τις 21 μοίρες σχεδόν των Διδύμων με τον Άρη από τον Υδροχόο να βρίσκεται στις 25 μοίρες του, καλά κρατεί. Μόνο που τώρα ερωτικά, θα ακουστούν πολλές παπάντζες, ενώ η ωραία του ζωδιακού θα κάνει τα στραβά μάτια, τόσο στις ερωτικές απιστίες όσο και στις οικονομικές εξαπατήσεις. Ο λόγος είναι, γιατί ταυτόχρονα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 20’ των Ιχθύων, να της λέει πως δεν είναι μεγάλη αμαρτία να υιοθετεί και κάνα ψεματάκι που και που, προκειμένου να ωφεληθεί.

-Ο Πλούτωνας από τις 25 μοίρες σχεδόν να εξακολουθεί να κάνει σύνοδο με το Δία από τις 27 μοίρες και 7 λεπτά του Αιγόκερου, επιμένουν να βάζουν φωτιά βγάζοντας όλα τα άπλυτα, όχι μόνο της Αφροδίτης σε ερωτικό ή οικονομικό επίπεδο αλλά και του Κρόνου, τραντάζοντας το καθεστώς που με τόσο επιμέλεια και σταθερότητα οικοδόμησε.

-Ενώ η κουβέντα που κάνει ο Άρης από τον Υδροχόος στις 25 μοίρες του, με τον Ερμή στον Ταύρο, καθώς θα έχει τη δύσκολη ατμόσφαιρα του τετραγώνου τους, δεν μπορεί να αναπτυχθεί διάλογος στα πλαίσια τα πολιτισμένα και μάλλον θα διανθίζεται από ύβρεις  και απειλές.

*Ευνοείστε όσοι κάνετε επαφές προκειμένου να προωθήσετε τις ιδέες τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και είστε Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στις 14,15 και 16 μοίρες των παραπάνω ζωδίων, ή έχετε  πλανήτες ωροσκόπο και σημεία, γύρω από τις μοίρες αυτές.

*Προσέξτε τις συναισθηματικές ερωτικές και όχι μόνο διαψεύσεις, όσοι έχετε  πλανήτες ωροσκόπο και σημεία, γύρω από τις 20 μοίρες της Παρθένου, Ιχθύς. Αν και για έναν έρωτα ζούμε.

*Ταύροι Σκορπιού Λέοντες και Υδροχόοι του τέλους του πρώτου δεκαημέρου και μέσα δευτέρου, το νου σας για λίγο ακόμα, σε αυτά που λέτε και πως τα λέτε.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό