16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 30 Μαΐου 2020

-Η ανατολή του Ήλιου είναι στις 06:04 πμ και δύει στις 20:40′ το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκεται στην 9η μοίρα και 10′ των Διδύμων σε παρατεταμένη όψη τετραγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στις 11 μοίρες και 27′ των Ιχθύων, όπου ο λόγος βγαίνει αποφασιστικά και αβίαστα. Θα κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στις 16 μοίρες και 25′ στο ίδιο ζώδιο και σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, οι παλιές αγάπες επανέρχονται ή επανεξετάζονται. Και τρίγωνο με τον Κρόνο από την 1η μοίρα και 40′ του Υδροχόου.

-Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στην 9η μοίρα της Παρθένου σε όψη εξαγώνου με τον Ερμή απ την 1η μοίρα του Καρκίνου και 49′. Τα συναισθήματα θα χαρακτηρίζονται από τη νοσταλγία, όπως και η θύμηση κάποιων ατόμων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο κάποτε στη ζωή ορισμένων των ανθρώπων. Θα κάνει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη από τις 16 μοίρες και 25′ των Διδύμων και ίσως εδώ να είναι μία υπενθύμιση ότι κάποιες κακές συνήθειες θα πρέπει να κόβονται.

-Ο Ερμής από την 1η μοίρα και 48′ του Καρκίνου θα κάνει όψη χιαστί με Δία και Κρόνο. Ο λόγος γίνεται εύστοχος αλλά όχι αποδεκτός πάντοτε.

-Η Αφροδίτη από τις 16 μοίρες και 25′ των Διδύμων και σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τους Ιχθύες. Καταπιεσμένες επιθυμίες θα βγαίνουν στην επιφάνεια.

-Ο Άρης από τις 11 μοίρες και 27′ των Ιχθύων κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 8 μοίρες και 27 λεπτά, που δίνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και τόλμη στο να ρισκάρουμε.

-Δίας και Κρόνος σε σύνοδο από τον Αιγόκερω στην 27η μοίρα και από τον Υδροχόο στην 1η μοίρα ο δεύτερος, κάνουν όψη χιαστί με το Βόρειο Δεσμό που βρίσκεται στην 29η μοίρα και 14′ των Διδύμων. δεξιότητες ταλέντα ή μία εργασία που κάνατε με επιτυχία παλιά, τώρα μπορούν να ενεργοποιηθούν, εάν θέλετε να βγείτε από το εργασιακό σας καθεστώς και να το αλλάξετε.

-Ενώ ο Χείρωνας από την 8η μοίρα και 40′ του Κριού κάνει όψη εξαγώνου με τον Ήλιο. Έμφυτα ταλέντα μπορούν να βρουν ανταπόκριση εάν προωθηθούν.

-Η όψη εξαγώνου μεταξύ Ποσειδώνα από τους Ιχθύες στις 20 μοίρες και 48′ με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 24 μοίρες και 43′, δίνει ανθρωπισμό, πνευματικότητα και βαθειά συναισθήματα. Τυχερή όψη για τους καλλιτέχνες. Αλλά και διαψεύσεις που βγαίνουν στην επιφάνεια.

*Ευνοούνται οι καινοτομίες και οι ιδέες με πρωτοτυπία, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός, αυτών που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8 έως 11 μοίρες των ζωδίων Παρθένοι Ιχθύς Δίδυμοι Τοξότες, και όσοι έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες, γύρω από τις μοίρες αυτές.

*Ας προσέξουν τι ακούν και τι τους τάζουν, οικονομικά ή ερωτικά, οι Παρθένοι Ιχθύς Ταύροι Δίδυμοι και Τοξότες και όσοι έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες, γύρω από τις 19, 20 και 21 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό