25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:21’ το πρωί και δύει στις 20:22’ το βράδυ. Βρίσκεται στην 17η μοίρα και 2’ λεπτά στο ζώδιο του Ταύρου να κάνει σύνοδο με τον πλανήτη Ερμή στις 19 μοίρες και 43’ λεπτά και όψη αντίθεσης, με τη Σελήνη από το Σκορπιό που είναι στα 12 και 43 λεπτά. Το σύμπλεγμα αυτό δίνει πολλές παρερμηνείες και προκατάληψη στα όσα ακούγονται, τουλάχιστον σε ερωτικό ή οικονομικό επίπεδο.

-Ενώ αμφισβητούνται πεποιθήσεις, αισθήματα και χρήματα, μιας και το φεγγαράκι από εκεί που βρίσκεται βάλλεται ψυχολογικά, γιατί έχει μπλέξει με τον μεγάλο αμφισβητία Ουρανό που το τετραγωνίζει και εκεί που νομίζει πως όλα είναι θετικά, του έρχεται ο ντουβρουτζάς, ενώ εκεί που έχει πιστέψει ότι δεν έχει από που να κρατηθεί, όλο και κάτι γίνεται και ξαφνικά σώζεται η παρτίδα. Αμφίθυμα πράγματα.

-Ο πλανήτης Ερμής που βρίσκεται στον Ταύρο στις 22 σχεδόν μοίρες, εκτός από τη σύνοδό του με τον Ήλιο, κάνει κι ένα τετράγωνο με τον αψυχολόγητα νευρικό πλανήτη Άρη στον Υδροχόο και στις 26 μοίρες του. Κάτι που θα μας δημιουργεί τη δυσκολία να καταφέρουμε να βάλουμε τις σκέψεις μας σε τάξη και θα γινόμαστε ευερέθιστοι ιδίως σε στιγμές που κάποιος προσπαθήσει να επιβάλλει την άποψή του σε μας.

-Η Αφροδίτη από τις 21 μοίρες και 20’ των Διδύμων, εξακολουθεί να κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο και στις 26 μοίρες του και 32 λεπτά. Μόνο που η επικοινωνία σε διαπροσωπικές σχέσεις γίνεται δύσκολη, αφού τα λόγια θα είναι αιχμηρά και οι αντιδράσεις απρόβλεπτες ενώ θα διέπονται από αμφιθυμία και αμφισβήτηση.

-Παρ όλα αυτά το τρίγωνο του Δία από τον Αιγόκερω στις 27 μοίρες με τον Ερμή στις 22 μοίρες του Ταύρου, βοηθάει εκείνους που θέλουν να διαπραγματευτούν τη θέση τους, σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ κερδίζουν τις εντυπώσεις στους χώρους που επιθυμούν να αναδειχθούν.

-Παράλληλα η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις 25 μοίρες κι αυτός στον Αιγόκερω, τριγωνίζουν τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ταύρο, δίνοντας τη δύναμη να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν απροσπέλαστα εμπόδια, ενισχύουν την υπομονή και την επιμονή μας, ενώ βοηθά να αφοσιωθούμε  στους στόχους μας. Αποκτάμε αισιόδοξη ματιά στα πράγματα.

-Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στις 20 μοίρες και 24 λεπτά των Ιχθύων, κάνοντας καλές όψεις με Ήλιο Σελήνη και Ερμή, ενισχύει τη φαντασία την πίστη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

*Ευνοούνται όσοι έχουν Ήλιο πλανήτες ωροσκόπο και σημεία, γύρω από τις 20 με 24  μοίρες των ζωδίων των παρορμητικών ζωδίων στο να κάνουν όνειρα και να έχουν την ελπίδα πως θα έχουν ένα καλύτερο αύριο. Τους καλλιτέχνες επίσης στα ζώδια αυτά, Παρθένοι Ιχθύς, Δίδυμοι και Τοξότες αλλά και τους Καρκίνους.

*Ας προσέχουν τις ουτοπίες στον έρωτα και την εξιδανίκευση, οι Παρθένοι και οι Ιχθύς των αρχών του 3ου δεκαημέρου.

*Νέες προτάσεις και ιδέες για επαγγελματικές ευκαιρίες και εξέλιξη, θα έχουν οι Ταύροι και οι Σκορπιού και όσοι έχουν πλανήτες ωροσκόπο και σημεία γύρω από 19 μοίρες με 21.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό