16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

-Η ανατολή του Ήλιου είναι στις 06:05 πμ και δύει στις 20:40′ το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 13′ των Διδύμων σε παρατεταμένη όψη τετραγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στις 10 μοίρες και 47 των Ιχθύων, όπου ο λόγος βγαίνει αποφασιστικά και αβίαστα. Κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στην 1η μοίρα και 41′ και εξάγωνο με το Χείρωνα από την 8η μοίρα και 38′. Η κάθε αρχή θα πρέπει να γίνεται με ανοιχτό μυαλό, ενώ παλιά ταλέντα φιλοδοξίες και ότι έμεινε στη μέση μπαίνουν στη διαδικασία να επανεξεταστούν.

-Η Σελήνη θα βρίσκεται το πρωί στις 25 μοίρες του Λέοντα και από εκεί θα κάνει όψεις χιαστί με Δία Κρόνο Ποσειδώνα Πλούτωνα, που σημαίνει ότι θα δώσει αποφασιστικότητα και δυναμισμό, πείσμα και πάθος να αφήσει πίσω ότι νοσεί και να χτίσει μια νέα αρχή. Θα κάνει εξάγωνο με τον Ερμή αλλά και με το Βόρειο Δεσμό κι έτσι δε θα λείψουν οι φιλοδοξίες και οι οραματισμοί, ο εύστοχος λόγος, η απόκτηση γνώσεων.

-Ο Ερμής θα είναι στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου να κάνει όψη συνόδου με το Βόρειο δεσμό από τις 29 μοίρες και 14′. Κάποιοι πρέπει να ακολουθήσουν τα ταλέντα τους να μάθουν να πληροφορηθούν να βρουν τους τρόπους. Ενώ θα κάνει όψεις χιαστί με Δία Κρόνο και Πλούτωνα, όπου θα τονιστεί η θέληση η ανάγκη για το καινούργιο, οι αλλαγές σε βάθος κτλ. Τίποτα δε χαρίζεται ή δεν κερδίζεται χωρίς προσπάθεια αποφασιστικότητα και γνώση.

-Η Αφροδίτη από τις 17 μοίρες των Διδύμων σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και στις 20 μοίρες και 47′. Απάτες και αυταπάτες θα δημιουργούνται και δε θα λείψουν οι εξιδανικεύσεις ερωτικές και μη.

-Ο Άρης στις 10 μοίρες και 47′ των Ιχθύων θα βρίσκεται και σήμερα σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από τις 8 μοίρες και 24′ του Ταύρου. Η όψη δίνει δυναμικότητα εφευρετικότητα καινοτόμες ιδέες και αποφασιστικότητα στην εφαρμογή τους.

-Ο Κρόνος από την 1η μοίρα και 41′ του Υδροχόου θα βρίσκεται σε όψη χιαστί με το Βόρειο Δεσμό που είναι στις 27 μοίρες και 14′. Η όψη λέει κάνε focus στο όνειρό σου δούλεψε με ανοιχτό μυαλό και θα καταφέρεις να το χτίσεις.

-Ενώ η όψη εξαγώνου μεταξύ Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 20 μοίρες και 47′ με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 24 μοίρες και 44′, δίνει ανθρωπισμό, πνευματικότητα και βαθειά συναισθήματα. Τυχερή όψη για τους καλλιτέχνες.

*Ευνοούνται στις ερωτικές επανασυνδέσεις Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύς ή όσοι έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες, γύρω από τις 16, 17 και 18 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

*Πρωτότυπες ιδέες αλλά και τρόπους να δρομολογήσουν τις φιλοδοξίες τους οι Καρκίνοι Αιγόκεροι Ζυγοί και Κριοί των τελευταίων μοιρών των ζωδίων αυτών αλλά και όσοι έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες, γύρω από τις 27, 28 και 29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Να έχετε μια όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό