16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Αφροδίτη τρίγωνο Δίας (ακρίβεια αύριο)

Με εξαιρετική διάθεση ολοκληρώνεις τις εκκρεμότητές σου και δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες για την έναρξη νέων σχεδίων. Οι οικονομικές συναλλαγές έρχονται σε πρώτο πλάνο σήμερα, καθώς η εύνοια του τριγώνου Αφροδίτης-Δία σε παροτρύνει να δραστηριοποιηθείς εντονότερα σε αυτόν τον τομέα. 

Σελήνη σύνοδος Ουρανός (01:27)

Η ρουτίνα αυτές τις ώρες σε κουράζει αφόρητα και καταστρέφει την ευχάριστη διάθεση που είχες νωρίτερα. Αν μπορείς να βγεις εκτός προγράμματος και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ηρεμούν, καν’ το χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 02:27 έως τις 10:02 

Σελήνη εξάγωνο Ερμής (11:02)

Αυτές τις ώρες θέλεις να ακούσεις τους άλλους, αλλά και να ακουστείς. Η ανάγκη για επικοινωνία και ανθρώπινη επαφή είναι ισχυρή αυτό το διάστημα. Το πρόβλημα είναι πως, ιδιαίτερα σήμερα, πως το μυαλό δεν είναι αρκετά συγκεντρωμένο για να κατανοήσει πλήρως τις πληροφορίες που λαμβάνει. Προσοχή στην επικοινωνία.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 12:02 έως τα μεσάνυχτα 

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες  του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 4η και την 3η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του τριγώνου Αφροδίτης-Δία και των θετικών όψεων της Σελήνης εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό