25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:22’ το πρωί και δύει στις 20:21’ το βράδυ. Βρίσκεται στην 17η μοίρα του Ταύρου, να κάνει σύνοδο με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή από το ίδιο ζώδιο στις 19 μοίρες και 43 λεπτά. Παράλληλα κάνει μια αντίθεση με τη Σελήνη από τις 12 μοίρες του Σκορπιού, φέρνοντας μνήμες από πολλά συναισθηματικά σπασμένα της ζωής που έγιναν με τον καιρό κουσούρια και απωθημένα. Απωθημένα που θέλουν να βγουν και να ειπωθούν χύμα και τσουβαλάτα, αγνοώντας κάθε μορφή διπλωματίας και με τρόπους πλέον παρωχημένους.

-Παράλληλα η Σελήνη από τις 13 μοίρες του Σκορπιού να κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο που σήμερα θα βρίσκεται στις 7 μοίρες και 12’ λεπτά, θα δίνει την αίσθηση της συναισθηματικής ανασφάλειας, της ζήλιας ή της κτητικότητας, καθώς θα αναπτύσσεται από την άλλη μεριά, ένα πνεύμα ελευθερίας και ανεξαρτησίας, αδύνατο αποδοχής.

-Ο δε πλανήτης Ουρανός από τον Ταύρο, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στις 2 μοίρες σχεδόν του Υδροχόου, όπου δημιουργούν αντιφάσεις συναισθηματικές. Την ανάγκη του “ανήκω” να έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη της “απελευθέρωσης” από οποιαδήποτε δεσμά.

-Ταυτόχρονα ο Ερμής από τον Ταύρο, κάνει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 20 μοίρες και 22’ λεπτά από τους Ιχθύς και αν δε γίνει τελάλης ψεύτικων ειδήσεων, τότε μπορεί να αναδείξει τέχνες ταλέντα και δεξιότητες σε όσους έχουν ζώδιο πλανήτες σημεία ωροσκόπο κοντά στις μοίρες αυτές.

-Τώρα, Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 25 μοίρες σε σύνοδο με το Δία στις 27, κάνουν στενό μαρκάρισμα στον καθεστωτικό πλανήτη Κρόνο, εκβιάζοντάς τον πως θα βγάλουν στη φόρα πολλά κρυμμένα μυστικά. Ενώ φιλοξενείται σε ένα περιβάλλον που η σταθερότητά του αμφισβητείται και η ελευθερία, αγγίζει την παραβατική ελευθεριότητα.

-Κατά τα άλλα η Αφροδίτη από τις 21 μοίρες και 7’ λεπτά των Διδύμων, εξακολουθεί να ερωτοτροπεί κάνοντας τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στις 26 μοίρες σχεδόν του Υδροχόου. Όμως ταυτόχρονα δέχεται το τετράγωνο του Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 22’λεπτά στους Ιχθύς κι έτσι η εξαπατήσεις οικονομικές ή ερωτικές, καλά κρατούν.

*Ευνοούνται επικοινωνιακά οι Ταύροι Παρθένοι και Λέοντες που είναι γεννημένοι κοντά στις 17 με 19 μοίρες των ζωδίων αυτών και όσοι έχουν πλανήτες ωροσκόπο ή άλλα σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους γύρω από εκεί. Τώρα μπορούν να αναζητήσουν νέους συνεργάτες, να κάνουν επαγγελματικές επαφές ή συμφωνίες, χωρίς να πουν όμως το “ναι” πριν να εξετάσουν ενδελεχώς τους όρους.

*Για ένα ερωτικό παραμύθι ζουν την εποχή αυτή, όσοι έχουν Ήλιο ωροσκόπο σημεία ή πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη τους 19 με 21 μοίρες των ζωδίων της Παρθένου των Ιχθύων ίσως και των Καρκίνων. Αλλά μην επενδύσουν συναισθηματικά γιατί θα τα φάνε τα μουτράκια τους.

*Ας προσέξουν τις εκφράσεις τους, οι Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ του τέλους 1ου δεκαημέρου και αρχές 2ου.

*Λίγο περισσότερο κτητικοί και ζηλιάρηδες θα είναι μερικοί Σκορπιοί (που ο κόσμος τό’χει τούμπανο) αλλά και Ταύροι, που έχουν Ήλιο ωροσκόπο σημεία και πλανήτες, γύρω στις 7 έως 13 μοίρες των ζωδίων αυτών. Κουράζετε τον άλλον παιδιά να το κοιτάξετε.

Να έχετε μια όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό