25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:10’ και δύει στις 20:33’ το βραδάκι. Θα έχει μπει στο ζώδιο των Διδύμων και θα βρίσκεται στη μηδενική τους μοίρα και 32’. Θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τις 5 περίπου μοίρες των Ιχθύων. Έτσι λοιπόν θα δούμε πιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Ξαφνικές εντάσεις στην ατμόσφαιρα. Εκδηλώσεις εγωιστικές.

-Σε όψη εξαγώνου θα βρίσκεται και ο Χείρωνας από τις 8 μοίρες του Κριού με τον Ήλιο. Παλιά απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν τη λύση τους.

-Πλούτωνας στις 25 περίπου μοίρες σε όψη συνόδου με το Δία επίσης από τις 27 μοίρες του ίδιου ζωδίου, τριγωνίζουν τον Ήλιο, βγάζοντας στην επιφάνεια κάποιο παρασκήνιο που λειτουργούσε καιρό. Στο ίδιο τρίγωνο με τον Ήλιο συμμετέχει και ο Κρόνος από τον Υδροχόο που βρίσκεται στην 1η μοίρα και 52 λεπτά.

-Η Σύνοδοι Πλούτωνα Δία και Δία Κρόνου ως δυνάμεις δείχνουν ότι στους καιρούς που ζούμε το παλιό μηδενίζεται για να γεννηθεί κάτι πιο υγιές και καινούργιο για την ανθρωπότητα και τα συστήματα που τη διοικούν.

-Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στη 12η μοίρα του Ταύρου και 31’, όπου θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Άρη από την 5η μοίρα και 24 λεπτά των Ιχθύων και ταυτόχρονα όψη συνόδου με τον Ουρανό από τον Ταύρο και στην 8η μοίρα. Συναισθηματικές εκρήξεις και αμφιθυμία, θα υπάρχουν στο περιβάλλον και καλό θα ήταν τις δικές μας τουλάχιστον, να τις ελέγχουμε.

-Με τον Ερμή από τις 18 μοίρες των Διδύμων να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 20 μοίρες και 36, ίσως να θεωρείται από τις πιο εξαιρετικές όψεις τις ημέρας, αφού σε επίπεδο επικοινωνιακό, μπορεί να γίνουν συνομιλίες αποδοτικές, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό. Εδώ όμως στο σχήμα συμμετέχει και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες που λέει, πως καλά και όμορφα είναι τα όσα θα λέγονται αλλά κάπου μπορεί να τα εξιδανικεύσουμε.

-Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει έντονες αντιρρήσεις ή αντιλογίες.

-Ενώ το εξάγωνο του Πλούτωνα από τις 25 περίπου μοίρες με τον Ποσειδώνα από τις 20 και 39’ των Ιχθύων, ίσως να φέρει διαψεύσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύαμε.

-Σχέση εξαγώνου σήμερα θα έχει και ο Χείρωνας με τον Ήλιο, μια όψη που λέει πως θέλει πολύ δουλειά για να πετύχουμε προσδοκίες που έχουν τις καταβολές τους από παλιά απωθημένα μας.

*Ευνοούνται όσοι έχουν Ήλιο σημεία ωροσκόπους ή πλανήτες γύρω από τις 17 έως 19 μοίρες του Ταύρου Σκορπιού Λέοντα και Υδροχόου, στο να μιλήσουν για ότι δεν τολμούσαν για διάφορους λόγους να διεκδικήσουν μέχρι σήμερα, οικονομικά ή ερωτικά.

*Ας προσέξουν τις εξιδανικεύσεις και τις ουτοπικές προσδοκίες οι Ταύροι Καρκίνοι Παρθένοι γεννημένοι κοντά στις 20 και 21 μοίρες και όσοι έχουν  σημεία ωροσκόπους ή πλανήτες γύρω από τις μοίρες αυτές.

*Να τα βάλουν με τον εγωισμό τους Ταύροι Σκορπιοί Λέοντας και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 4 και 5 μοίρες των ζωδίων αυτών και όσοι έχουν  σημεία ωροσκόπους ή πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη τους.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό