15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια την Κυριακή)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθεις να ωθείσαι από μία εσωτερική δύναμη για προσπάθειες που ποτέ πριν δε θα τολμούσες. Κύριος στόχος σου τώρα είναι να υλοποιήσεις κάποια παλιά σου οράματα, τα οποία δεν είναι ούτε απλά, ούτε εύκολα. Αισθάνεσαι ως μπορείς να πετύχεις τα πάντα και η αλήθεια είναι πως ΜΠΟΡΕΙΣ! 

Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνας (01:22)

Αυτές τις ώρες ονειροπολείς! Φτιάχνεις στο μυαλό σου τα ομορφότερα δυνατά σενάρια για το μέλλον σου, τα “προβάλεις” και τα “ζεις”. Είναι μία καλή στιγμή να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και να τη ζήσεις όπως θέλεις, όμως πρόσεξε μη χάσεις τις ισορροπίες σου, αλλά και την αίσθηση πραγματικού-ιδεατού.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 02:22 έως τις 09:44 

Σελήνη αντίθεση Δίας (10:47)

Αυτό το διάστημα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/ή. Παράλληλα δείχνεις στους ανθρώπους γύρω σου την ανθρώπινη πλευρά σου, την οποία φρόντιζες να μέχρι τώρα να κρύβεις επιμελώς. Απόφυγε αυτές τις ώρες τις οικονομικές συναλλαγές, γιατί έχεις ροπή στις υπερβολές, οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν πολύ ζημιογόνες.

Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας (11:19)

Τα συναισθήματά σου αυτές τις ώρες δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, γι΄ αυτό κι έχεις ανάγκη να απομονωθείς. Από τη μία ίσως αυτή να είναι η καλύτερη λύση, από την άλλη όμως έχεις την τάση να σκέφτεσαι πολύ απαισιόδοξα τώρα, με αποτέλεσμα να να γίνεσαι αυτοκαταστροφικός/ή. Προσπάθησε να περιορίσεις αυτό σου το ένστικτο, γιατί δεν έχει ισχύ πέρα από αυτό το δίωρο.

Σελήνη εξάγωνο Αφροδίτη (18:47)

Αυτό το διάστημα νιώθεις την ανάγκη να δώσεις στους ανθρώπους που αγαπάς. Είτε συναισθηματικά, είτε υλικά είσαι εκεί για εκείνους, αλλά κι εκείνοι για σένα. Η εξαιρετική σου διάθεση αυτές τις ώρες βοηθά στο να φτιάχνεις το κέφι και των κοντινών σου ανθρώπων.

Σελήνη στο Λέοντα (20:26)

Η διέλευση της Σελήνης από τον κοινωνικό Λέοντα μας γεννά την επιθυμία να ανακατευτούμε με τον κόσμο και να έρθουμε πιο κοντά. Ένα μεγαλειώδες αίσθημα μας κατακλύζει αυτές τις ώρες και μας δημιουργείται η εντύπωση πως έχουμε λύσεις για όλα, πως μπορούμε να μοιράσουμε λίγο από το “φως” και την αισιοδοξία μας στον κόσμο. Η αλήθεια είναι πως υπό διαφορετικές συνθήκες, ίσως οι πεποιθήσεις μας να ήταν αληθινές, όχι όμως σήμερα. Όσο λιγότερο ανακατευόμαστε με τον κόσμο, τόσο το καλύτερο και για εμάς και για εκείνους/ες. 

Σελήνη αντίθεση Κρόνος (21:48)

Οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις γίνονται με δυσκολία αυτές τις ώρες, καθώς η κακή διάθεση που σε καταλαμβάνει τώρα σε κάνει αντικοινωνικό/ή και απόμακρο/η. Έχεις τάση για απομόνωση και ίσως αυτή να είναι και η καλύτερη επιλογή, διότι όσο περισσότερο χρόνο περνάς κοντά σε ανθρώπους αυτό το διάστημα, τόσο πιο εύκολο είναι να έρθεις και σε ρήξη μαζί τους.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 2ου και του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη 19η, την 24η και την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή: Τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Επίσης, τα σταθερά (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη μηδενική μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια της συνόδου Δία-Πλούτωνα και των θετικών όψεων της Σελήνης και η επιρροή των αρνητικών όψεων της Σελήνης εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό