25.5 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Μ.Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Μ.Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Δίας σύνοδος Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Εάν χρησιμοποιήσεις σωστά αυτή την πολύ δυναμική όψη, μπορείς να βγάλεις στην επιφάνεια κρυφές πτυχές του εαυτού σου που ούτε εσύ ο ίδιος πίστευες ότι τις έχεις. Η εσωτερική σου δύναμη είναι αυτή που θα σου ανοίξει καινούριους δρόμους, πιο σωστούς προς τον σκοπό .

Ήλιος στον Κριό Τετράγωνο Δίας-Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου σήμερα και να μην αναλωθείς σε υπερβολές και σε αλαζονικές συμπεριφορές, καθώς οι απώλειες που θα έχεις θα είναι μόνιμες. Οι αλλαγές που γίνονται γύρω σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή και όχι κινήσεις πανικού, αλλά αποδοχή και ψυχραιμία.

Άρης στον Υδροχόο τρίγωνο με Αφροδίτη στους Διδύμους

Μια αρκετά θετική όψη που σε βοηθάει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με όμορφο τρόπο και να έχεις επιτυχίες με το αντίθετο φύλλο. Η ερωτική σου διάθεση ενισχύεται και είσαι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλες τις σχέσεις σου, είτε προσωπικές είτε στις επαγγελματικές. Η ημέρα είναι αρκετά θετική και για τα οικονομικά σου.

Ερμής στον Κριό

Επιτέλους ο Ερμής άλλαξε ζώδιο και μαζί με αυτόν και ο τρόπος που τρέχει η πληροφορία και η επικοινωνία. Ότι κρυφό και μυστικό υπήρξε το προηγούμενο διάστημα σταδιακά θα έρχεται στο φως. Είναι κατάλληλη στιγμή για να τρέξετε διαδικαστικά σχετικά με έγγραφα, αγοραπωλησίες κτλ. και θα κυλήσουν καλύτερα τα θέματα της καθημερινότητας.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η θέση της Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να ευνοήσει την εργασία και θέματα καριέρας, όπως και θέματα κοινωνικής ανέλιξης. Χρησιμοποίησε τη θέση της για να προωθήσεις τέτοιου είδους θέματα, αποφεύγοντας περιττούς συναισθηματισμούς, όντας προσγειωμένος στην πραγματικότητα.

Σήμερα ευνοούνται:

Τα ζώδια της Γης [ Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι ] του 1ου Δεκαημέρου

Τα ζώδια του Αέρα [ Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι ] του 1ου Δεκαημέρου

Μεγάλη προσοχή:

Τα Παρορμητικά Ζώδια (Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί) του 3ου Δεκαημέρου
Τα Σταθερά Ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του 1ου Δεκαημέρου

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό