23 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 3 Μαΐου 2020

–Ο Ήλιος που θα ανατείλει στις 06:27’ το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και στις 13 μοίρες και 10’λεπτά. Θα κάνει ένα ωραιότατο τρίγωνο με τη Σελήνη από την Παρθένο στις ίδιες μοίρες περίπου, όψη που περιορίζει τους συναισθηματισμούς, δίνοντας πνεύμα πρακτικό και συνεσταλμένο.

–Ο Ερμής κι αυτός στις 11 μοίρες και 5’λεπτά, προσπαθεί να ισορροπήσει και να πάρει γρήγορες μεν αλλά ορθότερες αποφάσεις. Με έναν Ουρανό να λειτουργεί προβοκατόρικα σε σύνοδο μαζί του, να βάζει περίεργες και εκκεντρικές ιδέες.

–Το τετράγωνο τώρα του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τη 2η μοίρα περίπου του Υδροχόου, μιλάει για περιορισμούς των ατομικών ελευθεριών, συναισθηματικά κι αναίτια ξεσπάσματα, αμφισβήτηση της ορθότητας κτλ.

–Το παρατεταμένο τρίγωνο των αρχέγονων εραστών του ζωδιακού, του πλανήτη Άρη, από τις 23 μοίρες και 6’ λεπτά του Υδροχόου, με την Αφροδίτη που βρίσκεται στις 19 μοίρες και 57’ λεπτά των Διδύμων. Έρωτες γεννιούνται διαδικτυακά, ή μέσα από φιλίες σε ομάδες και συλλογικότητες, ψάχνοντας σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Ενώ μας βάζει στη διαδικασία να διεκδικήσουμε πιο κτητικά αυτά που πιστεύουμε ότι μας ανήκουν.

–Παράλληλα η Αφροδίτη από τους Διδύμους κάνει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη της παραμυθίας Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύ, 20 μοίρες και 16’λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι θα ακουστούν πολλές κολακείες, όμορφα λόγια αλλά ανυπόστατα, θα διαψευστούν πολλές προσδοκίες, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αρκετές εξιδανικεύσεις άδικα, σε ανθρώπους αλλά και καταστάσεις.

–Παράλληλα εξακολουθούν να βρίσκονται σε όψη συνόδου ο Πλούτωνας στις 25 μοίρες του Αιγόκερου και ο Δίας στις 26, που προμηνύουν αλλαγές εκ βάθρων, όπου ανάμεσα σε όλα τα άλλα, βγάζουν στην επιφάνεια σκάνδαλα και καλά κρυμμένα μυστικά. Από κοντά στη σύνοδο και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, όπου προσπαθεί να επιβληθεί περιορίζοντας τις ατομικές ελευθερίες και ίσως παραβλέποντας νόμους.

–Η όψη που κάνει Ποσειδώνας από τις 20 μοίρες και 14’λεπτά στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 24 μοίρες και 58’λεπτά, ενισχύουν τη διαίσθηση, την τάση να αναλύουμε τα πράγματα πιο πνευματικά και σε βάθος.

*Εννοούνται διαισθητικά οι Ιχθύς Παρθένοι Αιγόκεροι και Καρκίνοι που έχουν όσοι έχουν πλανήτες σημεία ή ωροσκόπο Ήλιο στις 22 περίπου μοίρες των συγκεκριμένων ζωδίων.

*Προσοχή στις εξιδανικεύσεις στους κόλακες, στα ανυπόστατα ταξίματα κι αισθήματα, όλοι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 20 μοίρες της Παρθένου Ψαριών Δίδυμων και όσοι έχουν πλανήτες σημεία ή ωροσκόπο εκεί.

*Ενώ θα αντιμετωπίσουν ματαιώσεις ανατροπές απρόβλεπτες καταστάσεις και έντονη αμφιθυμία όσοι ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο και στις αρχές του 2ου των σταθερών κυρίως ζωδίων, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι και όσοι έχουν πλανήτες σημεία ή ωροσκόπο.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό