18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα νέα all-around ασύρματα ακουστικά με τιμή κάτω από 100 ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Πιστή στην φιλοσοφία της να εξελίσσει σημαντικά κάθε χρόνο όλες τις κατηγορίες των προϊόντων της, η HUAWEI αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι σέβεται πραγματικά όλους τους καταναλωτές, ανεξάρτητα από τη δύναμη του πορτοφολιού τους. Σε μια εποχή όπου οι προηγμένες και πιο σύγχρονες δυνατότητες των τεχνολογικών προϊόντων είναι συνήθως προνόμιο όσων σκοπεύουν να επενδύσουν αρκετά χρήματα, η εταιρεία φέρνει στην αγορά ένα νέο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας χωρίς δεύτερη σκέψη για να απολαύσει κορυφαίες τεχνολογίες πολύ πιο ακριβών προτάσεων! Ο λόγος για τα HUAWEI FreeBuds 5i, τα νέα in-ear ασύρματα ακουστικά της εταιρείας που προσφέρουν στον χρήστη σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.

Μοντέρνο, όμορφο και άνετο design

Ο σχεδιασμός των HUAWEI FreeBuds 5i χαρακτηρίζεται από τις κομψές καμπύλες τόσο στα ακουστικά, όσο και στη θήκη φόρτισης που ειδικά στις αποχρώσεις Isle Blue και Nebula Black θυμίζει βότσαλο. Το μέγεθος τους είναι ακόμα πιο μικρό και ελαφρύ σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο τρία διαφορετικά μεγέθη tips σιλικόνης για να βρεις αυτά που θα εφαρμόζουν τέλεια στο δικό σου αυτί, είναι εξαιρετικά ελαφριά για ξεκούραστη πολύωρη χρήση χωρίς τον φόβο να φύγουν από τη θέση τους ακόμα και στις πιο έντονες δραστηριότητες (π.χ. τρέξιμο, προπόνηση) και είναι πιστοποιημένα στο πρωτόκολλο IP54 για προστασία από σκόνη και σταγόνες (βροχή, ιδρώτας).

Ποιοτικός ήχος και έξυπνη ακύρωση θορύβου

Η πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless δινόταν μέχρι σήμερα μόνο στα πολύ πιο ακριβά ασύρματα ακουστικά, αλλά να που η HUAWEI καταφέρνει να φέρει μια τόσο σημαντική αναβάθμιση σε αυτήν την κατηγορία. Τα HUAWEI Freebuds 5i καλύπτουν συχνοτικό εύρος από 20 Hz έως 40 kHz και χάριν στα δυναμικά drivers 10mm σε κάθε ακουστικό προσφέρουν στον ακροατή κρυστάλλινο ήχο σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες, βαθιά μπάσα για μεγαλύτερο όγκο και αρκετή ένταση για να ακούς απρόσκοπτα σε κάθε σενάριο έντονου περιβαλλοντικού θορύβου.

Ειδικά για την απομόνωση, η HUAWEI ενσωματώνει ένα νέο υβριδικό σύστημα ενεργής ακύρωσης θορύβου που αποκόπτει θορύβους έντασης έως 42 dB και περιλαμβάνει τρία διαφορετικές λειτουργίες (Ultra, General, Cozy) για να το προσαρμόζεις ανάλογα με το που βρίσκεσαι (σπίτι, γραφείο, ΜΜΜ, αεροδρόμιο, εστιατόριο κλπ.). Δεν λείπει από το πακέτο ούτε η Τεχνητή Νοημοσύνη, ουσιαστικά αλγόριθμοι νευρωνικών δικτύων που διακρίνουν τις φωνές από τον περιβαλλοντικό θόρυβο για να φτάνει στα αυτιά του χρήστη δυνατά και καθαρά αυτό που χρειάζεται.

Να σημειωθεί ότι τα HUAWEI FreeBuds 5i υποστηρίζουν πολλαπλά equalizers (EQs) απ’ όπου μπορείς να πειραματιστείς για να εξατομικεύσεις τον ήχο ανάλογα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, τα ακουστικά μειώνουν τις απώλειες των χαμηλών συχνοτήτων σε περίπτωση που δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά στα αυτιά για να ακούς όσο το δυνατόν καλύτερα.

Εύκολη διαχείριση, έξυπνες λειτουργίες και μεγάλη αυτονομία

Τα HUAWEI FreeBuds 5i μπορούν να συζευχθούν ταχύτατα με οποιαδήποτε συσκευή (Android, iOS, Mac, Windows, τηλεοράσεις, smartwatches κλπ.) και υποστηρίζουν την ταυτόχρονη σύνδεση με δύο συσκευές, αλλά και την μετάβαση από την μία πηγή στην άλλη με άμεσο τρόπο. Για παράδειγμα, μπορεί να ακούς μουσική από το laptop και σε κάποια στιγμή να έχεις εισερχόμενη κλήση στο smartphone. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα διπλό tap στο ακουστικό για να δεχτείς την κλήση.

Μια άλλη έξυπνη λειτουργία είναι η χρησιμοποίηση των FreeBuds 5i ως κλείστρο για την εφαρμογή της κάμερας. Θέλεις να πάρεις την καλύτερη δυνατή selfie τοποθετώντας σταθερό κάπου το smartphone σου; Αρκεί να έχεις ανοικτή την εφαρμογή της κάμερας και με ένα διπλό tap στο ακουστικό βγαίνει η φωτογραφία.

Τίποτα, όμως, δεν θα είχε μεγάλη σημασία αν έπρεπε να αγχώνεσαι για την μπαταρία. Η HUAWEI είναι πρωταθλήτρια στο θέμα της αυτονομίας των συσκευών της και η κατηγορία των ακουστικών δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα νέα HUAWEI FreeBuds 5i σου προσφέρουν έως και 28 ώρες αναπαραγωγή μουσικής με τη θήκη φόρτισης! Η τελευταία φορτίζει πλήρως μέσα σε περίπου 30 λεπτά και όταν τοποθετήσεις τα ακουστικά μέσα σε αυτήν για 15 λεπτά, κερδίζεις περίπου 4 ώρες αυτονομία!

All-around λύση σε εξαιρετική τιμή

Τα HUAWEI FreeBuds 5i έρχονται στην αγορά για να αποτελέσουν την κορυφαία value-for-money λύση στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών. Με όμορφο και άνετο design, μεγάλη αυτονομία, ποιοτικό ήχο, έξυπνες λειτουργίες, ισχυρό σύστημα ακύρωσης θορύβου και τιμή μόλις €89 (!) είναι δεδομένο ότι αξίζουν της προσοχής μας! 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό