20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα νέα Alcatel 3X και Alcatel 1SE της TCL Communication

Ειδήσεις Ελλάδα

Η TCL Communication ανακοίνωσε την παγκόσμια διαθεσιμότητα των νέων Alcatel smartphones, το Alcatel 3X και το Alcatel 1SE. Εξοπλισμένα με πολλαπλές κάμερες, οθόνες με υψηλή αναλογία οθόνης-σώματος και ισχυρές μπαταρίες, τα εν λόγω smartphones είναι σχεδιασμένα για να συμπληρώνουν την καθημερινή χρήση των καταναλωτών. 

 

Εξοπλισμένο με τέσσερις ισχυρές πίσω κάμερες και φτιαγμένο για επαγγελματική φωτογραφία, το νέο Alcatel 3X είναι έτοιμο να υποστηρίξει τα θέλω του χρήστη σε κάθε περίπτωση. Η κύρια κάμερα με τεχνολογία AI διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel παρέχοντας ζωντανές φωτογραφίες. Με αισθητήρα big-pixel 1,12μm, το Alcatel 3X επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν ποιοτικές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Την κύρια κάμερα συνοδεύει ένας φακός macro 2 Megapixel για ευκρινείς, λεπτομερείς κοντινές λήψεις, μια κάμερα με μεγάλο βάθος πεδίου 2 Megapixel για καλλιτεχνικό bokeh και ένας υπέρ ευρυγώνιος φακός 5 Megapixel για τη λήψη τοπίων ή εσωτερικών χώρων. Εκτός από τις κύριες κάμερες, ο μπροστινός φακός 8 Megapixel παράγει επίσης ζωντανές και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, καθιστώντας τις selfies ακόμα πιο εύκολη υπόθεση. 

 

Η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών του Alcatel 3X ενισχύεται περαιτέρω από την τεχνολογία AI, υποστηρίζοντας την έξυπνη ανίχνευση σκηνής που προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας κατά τη λήψη φωτογραφιών για την ενίσχυση της ποιότητας της εικόνας. Το τηλέφωνο μπορεί να εντοπίσει έξυπνα 22 σκηνές, που κυμαίνονται από φαγητό και πυροτεχνήματα έως χιόνι και ανατολή/ ηλιοβασίλεμα, τελειοποιώντας κάθε λήψη.

 

Με οθόνη 6,52 ιντσών, αναλογίας πλευρών 20:9, HD+ και μικροσκοπικό V-notch, το Alcatel 3X διαθέτει 89,04% αναλογία οθόνης-σώματος για εκτεταμένη προβολή. Η προσεγμένη σχεδίαση του κινητού με τις μεταλλικές λάμψεις, τελειοποιείται με κυρτή οθόνη από γυαλί 2.5D για μια ωραία, καθαρή εμφάνιση και άνετη λαβή.

 

Η μπαταρία 5000mAh υψηλής χωρητικότητας του Alcatel 3X θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο ακούγοντας μουσική και βλέποντας βίντεο με μία μόνο φόρτιση. Το μοντέλο έρχεται επιπλέον με OTG Reverse Charging, επιτρέποντας στους χρήστες να μπορούν να φορτίσουν και άλλες συσκευές από το Alcatel 3X τους. Τροφοδοτείται από έναν υψηλής απόδοσης 8πύρηνο επεξεργαστή και 64 GB ROM και 4 GB RAM ή 128GB ROM και 6GB RAM. Το Alcatel 3X έχει πολύ ομαλή απόδοση σε streaming HD περιεχόμενου, στο gaming ή στην εκτέλεση άλλων πιο απαιτητικών εργασιών.

 

Το Alcatel 3X θα διατίθεται στην τιμή των 149 ευρώ για την έκδοση με αποθηκευτικό χώρο  64GΒ και 4GB μνήμη RAM και 189 ευρώ για την έκδοση με 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και 6GB RAM. Το Alcatel 3X είναι διαθέσιμο σε χρωματικές εκδόσεις Jewelry Black και Jewelry Green, ξεκινώντας από τον Ιούνιο του 2020.

 

Η σειρά 1 της Alcatel, από την άλλη πλευρά, στοχεύει να προσφέρει τις καλύτερες βασικές εμπειρίες smartphone χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ. Το Alcatel 1SE έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά smartphone με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος: μια AI κύρια κάμερα 13 Megapixel, έναν ευρυγώνιο φακό 5 Megapixel και κάμερα μεγάλου βάθους πεδίου 2 Megapixel. Η έξυπνη ανίχνευση σκηνής AI στην κύρια κάμερα επιτρέπει την αυτόματη ανίχνευση 12 διαφορετικών σεναρίων, βελτιώνοντας εύκολα την λεπτομέρεια και το φωτισμό της εικόνας. Οι φωτογραφίες από τις άλλες δύο κάμερες είναι εξίσου εντυπωσιακές, όπου ο υπερ-ευρυγώνιος φακός 5MP επιτρέπει στους χρήστες να συλλάβουν περισσότερα και η κάμερα υψηλού πεδίου βάθους 2MP προσφέρει επαγγελματικό bokeh.

 

Το Alcatel 1SE διαθέτει οθόνη 6,22 ιντσών 19:9 HD+ που προσφέρει ζωντανά χρώματα. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία χάρη στην 87,18%  αναλογία οθόνης-σώματος. Όσον αφορά στο σχεδιασμό, το τηλέφωνο διαθέτει επίσης κυρτή οθόνη με 2.5D γυαλί στο μπροστινό μέρος και ακτινική αντανάκλαση στο πίσω μέρος του.

 

Το Alcatel 1SE υποστηρίζεται από μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4000mAh, το οποίο απλά μεταφράζεται σε 33ωρη ασταμάτητη αναπαραγωγή μουσικής ή και 8ωρη ασταμάτητη προβολή βίντεο. Με έναν 8πύρηνο επεξεργαστή, το Alcatel 1SE έχει ως στόχο να υποστηρίζει τους χρήστες όχι μόνο στην καθημερινή επικοινωνία και τη φωτογραφία, αλλά και σε απαιτητικές εργασίες χωρίς προβλήματα.

 

Το στιβαρό αυτό τηλέφωνο διαθέτει ένα ειδικό πλήκτρο Google Assistant που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν καθημερινά τις εργασίες με ευκολία. Η εκκίνηση του έξυπνου εικονικού βοηθού είναι διαισθητική με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου, επιτρέποντας στους χρήστες να ολοκληρώσουν εργασίες χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή τους.

 

Το Alcatel 1SE διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και 3GB RAM που κοστίζει 99 ευρώ και με 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και 4GB RAM που κοστίζει 129 ευρώ. Οι δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες σε χρωματικές εκδόσεις Power Gray και Agate Green. 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό