35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Τα νέα πλάνα και τα σενάρια για τη διαδρομή που ακολούθησε – «Δεν χάνουμε την ελπίδα μας» λέει η σύζυγός του

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες στη Σύμη για τον εντοπισμό του 67χρονου Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ (Michael Mosley), τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Νέα πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος στο Πέδι, τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα το BBC, κατέγραψαν έναν άνδρα με ομπρέλα και σκούρα ρούχα, που εκτιμάται ότι είναι ο 67χρονος Βρετανός, να περπατά δίπλα στη μαρίνα της περιοχής.

Βάσει του βίντεο, ο άνδρας φαίνεται να περπατά προς τους βραχώδεις λόφους, βορειοανατολικά από το Πέδι. «Ο άνδρας φαίνεται σε καλή κατάσταση και περπατούσε σταθερά χωρίς σημάδια αποπροσανατολισμού», σχολίασε αστυνομικός στο BBC.

Πού επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες

Τα νέα στοιχεία έστρεψαν τις έρευνες στον λόγο βόρεια του οικισμού Πέδι.

Βάσει ενός σεναρίου, ο 67χρονος φέρεται να επιχείρησε να ακολουθήσει μια μεγαλύτερη διαδρομή από ό,τι εκτιμάτο προηγουμένως, κατευθυνόμενος προς τον Γυαλό.

Εξαφάνιση Μόσλεϊ: «Πιστεύω ότι σήμερα θα τον βρούμε», λέει ο δήμαρχος Σύμης

«Δεν χάνουμε την ελπίδα μας»

Σε δήλωσή της, η σύζυγος του 67χρονου, Μπέιλι Μόσλεϊ, ανέφερε ότι «έχουν περάσει τρεις μέρες από τότε που ο Μάικλ έφυγε από την παραλία για να πάει να περπατήσει. Οι μεγαλύτερες και πιο αβάσταχτες μέρες για μένα και τα παιδιά μου».

«Η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας ευγνωμονεί τους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το βρετανικό προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν στην εύρεση του Μάικλ. Δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας» σημείωσε.

Στη Σύμη έχουν φτάσει και τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού για να βοηθήσουν στην έρευνα.

Σύμη: Φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον Βρετανό παρουσιαστή να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό