19.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα νέα πλάνα από το τέλος του Αντρέα Γεωργίου στο Famagusta είναι συγκλονιστικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Δες τις σκηνές από το πρώτο επεισόδιο. Η ανακάλυψη, ο θάνατος και ένας γάμος. Σκηνές από το νέο τρέιλερ του Famagusta που δείχνουν τι θα συμβεί στον τρίτο και τελευταίο κύκλο. 

Ο Αντρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τις πρεμιέρες και των τριών του σειρών στο Mega. Τόσο για την 4η σεζόν στη Γη της ελιάς, όσο και για το νέο Ταμπού και τον τρίτο και καθοριστικό κύκλο του Famagusta.

Με εκείνον παρών, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το πρώτο τρέιλερ της σειράς που κάνει πρεμιέρα στα μέσα Οκτωβρίου.

https://www.instagram.com/reel/C_qjWsCsA_s/Ο θάνατος του Παύλου και ο γάμος του Τεύκρου

Ο Αντρέας Γεωργίου είναι ο μοναδικός σκηνοθέτης – παραγωγός και ηθοποιός που έχει 3 σειρές τη φετινή σεζόν στο ίδιο κανάλι, το Mega. Με τον φετινό ανταγωνισμό είναι δύσκολο το εγχείρημα, αλλά είναι ακλόνητη η εμπιστοσύνη του καναλιού σε εκείνον, γιατί κάθε του δουλειά γίνεται επιτυχία.

Η Γη της ελιάς την προσεχή Κυριακή είναι και η πρώτη σειρά του που κάνει πρεμιέρα, μαζί με το Ταμπού και στη συνέχεια το Famagusta. Για να μη σε μπερδέψω, θα είναι άλλες οι μέρες προβολής το πρώτο διάστημα και άλλες το επόμενο.

Η Γη, σταθερά Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ή Πέμπτη. Εξαρτάται από τους αγώνες ποδοσφαίρου. Το Ταμπού κάθε Δευτέρα και Τρίτη μετά τη Γη της ελιάς και το Famagusta σταθερά κάθε Κυριακή.

Στα 8 επεισόδια του τρίτου και τελευταίου κύκλου, θα έχουμε μεγάλες ανατροπές. Σου είχα ήδη μιλήσει και για το φινάλε που θα είναι θεαματικό. Τετελεσμένο γεγονός είναι πια ο θάνατος του Παύλου που υποδύεται ο Αντρέας Γεωργίου, με την Κοραλία Καράντη και τον Γιάννη Μπέζο να είναι σπαρακτικοί. Δεν έχουν προλάβει να χαρούν τον χαμένο τους γιο (Χρήστο Λούλη) και χάνουν τον άλλο τους γιο.

Το νέο τρέιλερ αποκάλυψε δύο σημαντικά spoilers. Την αποφυλάκιση του Θοδωρή (Στέφανου Μιχαήλ) και την επανασύνδεση με τη γυναίκα του, αλλά και τον γάμο του Τεύκρου (Βαγγέλης Κακουριώτης) και στενού φίλου του Παύλου (Αντρέας Γεωργίου).

Το τελευταίο επεισόδιο προς τις αρχές Νοεμβρίου, θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο φινάλε, αυτό τη φορά εστιασμένο και στις προσωπικές ιστορίες της τουρκικής εισβολής. Ο Αντρέας Γεωργίου είπε σήμερα στη Φαίη Σκορδά, πώς το Famagusta θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά του. «Είναι μία σειρά που αγάπησα προσωπικά σε άλλο επίπεδο. Είχαμε έρθει πολύ κοντά με τους συναδέλφους, αυτή η σειρά θα έχει μία θέση στην καρδιά μου για πάντα. Με κάνει να νιώθω όχι απλά περήφανος, όταν μιλάω για το Famagusta μου σηκώνεται η τρίχα. Αισθανόμαστε ευλογημένοι, η σειρά αυτή ήταν ο λόγος που δουλέψαμε τόσο χρόνια».

Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε αν η γιαγιά του που μεγάλωσε στα Κατεχόμενα πρόλαβε να τη δει εκείνος απάντησε: «Όχι, αλλά αυτή η δουλειά ήρθε με την ευχή της οικογένειάς μου, βρίσκονται όλοι εκεί “ψηλά”».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό