24.6 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Τα μοντέλα που θα δείξει στην AUTO ATHINA 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ford ετοιμάζει μια εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση αυτοκινήτου «Auto Athina 2024», η οποία πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες ηλεκτρικές και υβριδικές προτάσεις της αγοράς, ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της αυτοκίνησης.

Πανελλήνια πρεμιέρα του νέου Ford Capri

Η μεγαλύτερη έκπληξη από την πλευρά της Ford είναι η πανελλήνια πρεμιέρα του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού Ford Capri. Πρόκειται για ένα μεσαίου μεγέθους κουπέ SUV με μήκος 4,63 μέτρα, το οποίο φέρνει το εμβληματικό όνομα του Capri στην ηλεκτρική εποχή. Το νέο Ford Capri διατίθεται με μπαταρία Εκτεταμένης Χωρητικότητας (Extended Range) σε δύο εκδόσεις, με κίνηση στους πίσω τροχούς (RWD) ή με τετρακίνηση (AWD). Η πισωκίνητη έκδοση αποδίδει 286 ίππους και 545 Nm ροπής, ενώ η τετρακίνητη φτάνει τους 340 ίππους και τα 679 Nm. Οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές, με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 6,4 δευτερόλεπτα για την RWD και σε 5,3 δευτερόλεπτα για την AWD.

Νέο Ford Explorer: Το κορυφαίο ηλεκτρικό SUV

Το νέο Ford Explorer παρουσιάζεται ως ένα από τα πιο προηγμένα SUV της αγοράς, με αυτονομία που φτάνει τα 602 χιλιόμετρα. Κατασκευασμένο στο Ford Electric Vehicle Center στην Κολωνία, το Explorer διαθέτει πλούσιο εσωτερικό εξοπλισμό, όπως την κεντρική οθόνη αφής Ford SYNC Move 14,6 ιντσών με ρυθμιζόμενο ύψος και τον ειδικό αποθηκευτικό χώρο Mega Console.

Ford Mustang Dark Horse: Η απόλυτη αίσθηση αδρεναλίνης

Η νέα Mustang Dark Horse είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Mustang και σχεδιασμένο για χρήση σε πίστα. Τροφοδοτείται από έναν ισχυρό V8 με 454 ίππους και 540 Nm. Ο κινητήρας αυτός συνδυάζεται με ένα μοναδικό χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων της TREMEC ή, προαιρετικά, με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford.

Ford Mustang Mach–E Rally: Σχεδιασμένο για τις προκλήσεις των ράλλυ

Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E Rally, εμπνευσμένη από τον κόσμο των ράλι, προσφέρει αγωνιστικές επιδόσεις στο χώμα. Η ανάρτησή της είναι ενισχυμένη με τεχνολογία MagneRide και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ειδικά σχεδιασμένες για εκτός δρόμου χρήση.

Πλούσια γκάμα μοντέλων στην έκθεση

Η Ford θα παρουσιάσει μια σειρά από νέα μοντέλα, όπως το Ford Puma ST-Line X με τον 1.0L EcoBoost κινητήρα, το Kuga PHEV με ηλεκτρική αυτονομία έως 68 χλμ., το Ford Focus ST-Line X και το 8-θέσιο πολυτελές Tourneo Custom. Από την έκθεση δεν θα λείπει και το δυναμικό Ranger Raptor, εξοπλισμένο με τον twin-turbo V6 βενζινοκινητήρα 3.0L EcoBoost.

Ευκαιρία για test–drive

Οι επισκέπτες της «Auto Athina 2024» θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test-drive σε μερικά από τα κορυφαία μοντέλα της Ford, όπως το νέο Explorer, το Focus ST-Line, το Puma ST-Line και το Kuga Titanium. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να δοκιμάσουν από κοντά τις επιδόσεις και τις τεχνολογίες των μοντέλων αυτών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από την έκθεση.

Η παρουσία της Ford στην «Auto Athina 2024» σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο, προσφέροντας μια γεύση από το μέλλον της ηλεκτροκίνησης και της αυτοκίνησης συνολικά.

Οι πύλες της έκθεσης «Auto Athina 2024» θα παραμείνουν ανοιχτές καλωσορίζοντας το κοινό στο Metropolitan Expo από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024 τις εξής ώρες και ημέρες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 14:00 – 21:00, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 21:00.

Δείτε όλα τα μοντέλα Ford εδώ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό