17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα μοναδικά περιφερειακά της 8BitDo επίσημα στην Ελλάδα και Κύπρο από την Conceptum με 2ετή εγγύηση

Ειδήσεις Ελλάδα

H CONCEPTUM AE ανακοινώνει τη επίσημη διάθεση των περιφερειακών της 8BitDo, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα περιφερειακά της 8BitDo είναι πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα στους λάτρες του Retro όσο και σύγχρονου gaming. Περιλαμβάνουν χειριστήρια Bluetooth και RF 2.4ghz συμβατά με κονσόλες, όπως το Nintendo Switch, SNES/NES mini και PS Classic και αντάπτορες τόσο για Retro όσο και σύγχρονες κονσόλες (όπως το Nintendo Switch).

Η 8BitDo φημίζεται για το ιδιαίτερα Retro-σύγχρονο design των περιφερειακών της, τον robust σχεδιασμό και την ποιότητα των προϊόντων της, ενώ έχει λάβει διακρίσεις από έγκριτα μέσα όπως το PCWORLD και PCMAG Αμερικής.

Η ναυαρχίδα της 8BitDo ονομάζεται SN30 Pro+ Controller και αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις 3rd party χειριστηρίου την αγορά, ενσωματώνοντας όλες τις βασικές λειτουργίες χειριστηρίων όπως το Dual Shock 4, με επιρροές στον σχεδιασμό του, από το χειριστήριο του Super Nintendo.

Τα 8BitDo Controllers και περιφερειακά είναι άμεσα διαθέσιμα στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Conceptum A.E., όπως

Για τις ημέρες του Πάσχα 2020 τρέχει ειδική προσφορά στο χειριστήριο SN30 Pro+ (για όλα τα χρώματα Black, SN και G Edition) στα άνωθεν επιλεγμένα καταστήματα στην ειδική τιμή από 59,90 € στα 49,90 €.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην CONCEPTUM A.E. και στα Facebook και Instagram pages της 8BitDo Ελλάδος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό