14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα κορυφαία Handsfree της Foneng στο Tsialios.gr!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα κλασικό wired handsfree είναι ένα υπερπολύτιμο αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα φίλο της mobile τεχνολογίας. Με σχεδόν μηδαμινό κόστος μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας μουσικά tracks, αλλά και να μιλάτε στο κινητό σας χωρίς να απαιτείται να… εμφανίζετε τη συσκευή σας σε κοινή θέα. Κάνοντας τα ιντερνετικά μας ψώνια, στο Tsialios.gr ανακαλύψαμε τρεις μοναδικές προτάσεις «παραδοσιακών» wired handsfree από τη Foneng, τα οποία κατάφεραν να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε με τα Half-ear Foneng T15, τα οποία συνδέονται στο κλασικό audio input jack της mobile συσκευής σας και το πλεονέκτημα τους είναι ότι πρόκειται για σούπερ βολικά στη χρήση, χωρίς να σας κουράζουν ακόμη και ύστερα από αρκετή ώρα που τα χρησιμοποιείτε. Το καλώδιο της είναι επενδυμένο από υλικό TPE, πράγμα που σημαίνει ότι τα T15 είναι φιλικά προς το περιβάλλον, με το μήκος της καλωδίωσης να αγγίζει τα 1.2 μέτρα. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς τα T15 διαθέτουν χειριστήριο που σας επιτρέπει να αυξομειώνετε την ένταση και να αποδέχεστε ή να τερματίζετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, έχοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σας. Τέλος, το επιχρυσωμένο βύσμα αποτελεί εγγύηση ηχητικής ποιότητας, αλλά και αντοχής, καθώς εξαλείφεται η περίπτωση οξείδωσης. Όλα τα παραπάνω σε τιμή… «σκάνδαλο», καθώς τα παραπάνω handsfree διατίθενται σε τιμή χώμα στα 6,90 ευρώ.

H δεύτερη πρόταση που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν τα in-ear handsfree Τ18. Σχεδιασμένα με βάση την κομψότητα και τον elegant σχεδιασμό, τα συγκεκριμένα handsfree δημιουργήθηκαν για να ξεχωρίζουν. Η Foneng στα T18 έδωσε ξεχωριστή βαρύτητα στην υψηλή ποιότητα και στην ακρίβεια του μικροφώνου, το οποίο προσφέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα χωρίς ενοχλητικές παραμορφώσεις στη φωνή κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Το μήκος του καλωδίου φτάνει τα 1.2 μέτρα, ενώ το εξαιρετικά βολικό χειριστήριο που φροντίζει για την αυξομείωση της έντασης του ήχου και την αποδοχή ή τον τερματισμό των κλήσεων, αποδεικνύεται έξτρα εύχρηστο και βολικό. Και το T18 θα σας κοστίσει ελάχιστα, καθώς το βρήκαμε στο Tsialios.gr στα 5.90 ευρώ.
Τέλος, το 3ο handsfree που μας τράβηξε το ενδιαφέρον ήταν το Foneng T8, το οποίο είναι μελετημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει την τέλεια και σούπερ άνετη εφαρμογή, καθώς διαθέτει ειδικό design στο ακουστικό στις 45 μοίρες. Μάλιστα, λόγω του ιδιαίτερου design εμφανίζουν εξαιρετική σταθερότητα στο αυτί του χρήστη. Επιπλέον, το επιχρυσωμένο βύσμα των 3.5mm (audio jack) αποτελεί εγγύηση ανθεκτικότητας και υψηλής ποιότητας ήχου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έρχονται σε μια ειδική μεταλλική θήκη μεταφοράς με φερμουάρ έτσι ώστε να μην μπλέκονται, για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Τα Foneng T8 μπορούν να γίνουν δικά σας με μόλις 10.90 ευρώ!
Ανακαλύψτε περισσότερα αξεσουάρ και tech gadgets στο Tsialios.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό