21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα κορυφαία μυστικά ομορφιάς της Blake Lively

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, 17:04

 

Η Blake Lively διαθέτει ένα αψεγάδιαστο δέρμα και μία λάμψη, η οποία μας εντυπωσιάζει κάθε φορά που την βλέπουμε. Κατά καιρούς όμως, δεν διστάζει να μοιραστεί τα κορυφαία μυστικά ομορφιάς της, που εάν τα υιοθετήσετε κι εσείς θα αποκτήσετε εκτυφλωτική όψη, που θα μαγέψει τους πάντες στο πέρασμά σας.

Skincare

Η ίδια, όπως έχει παραδεχθεί σε πολλές συνεντεύξεις της, τον χειμώνα εστιάζει στην ενυδάτωση του προσώπου της, ενώ το καλοκαίρι προτιμά τις ενυδατικές κρέμες με ελαφριά σύνθεση που προσφέρουν λάμψη στην επιδερμίδα της. Επίσης, δεν παραμελεί ποτέ την προστασία του δέρματός της από τις ακτίνες του ήλιου, εφαρμόζοντας αντηλιακό ανεξαρτήτως εποχής και ανανεώνοντάς το κάθε 2 ώρες, όπως άλλωστε είναι και το σωστό.

Περιποίηση μαλλιών

Η ποιότητα των μαλλιών της αλλάζει ανάλογα με το που βρίσκεται. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει πολλή υγρασία σε μια περιοχή, τότε τα μαλλιά της φριζάρουν αμέσως. Χρειάζεται, λοιπόν, κάτι για να τα τιθασεύσει, οπότε χρησιμοποιεί κάποιο hair oil. Ωστόσο, έχει ανάγκη και από όγκο, οπότε πάντα φροντίζει να έχει αφρό μαλλιών στο σπίτι της. Για τις μέρες που βιάζεται να φύγει από το σπίτι πιάνει τα μαλλιά της σε ένα ballerina bun, δηλαδή κότσο της μπαλαρίνας.

Μερικές φορές μάλιστα χρησιμοποιεί το λάδι καρύδας στις άκρες των μαλλιών της πριν βάλει το σαμπουάν. Φυσικά, ακόμη ένα μυστικό της είναι το ότι φροντίζει πάντα να κόβει τα μαλλιά της τακτικά, σχεδόν κάθε μήνα, ώστε να δυναμώσουν πιο εύκολα και να διατηρήσουν την υγιή τους όψη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό