35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Τα κοντομάνικα με logo είναι τάση και έχει την έγκριση της Rihanna

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο t-shirt της Rihanna έχει γίνει κανονικό viral!

Tα κοντομάνικα μακό μπλουζάκια μας είναι σαν να μας φωνάζουν «σπίτι». Ή τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ κάθε φορά που φοράω τα αγαπημένα μου t-shirts, τα οποία κάποτε μάλιστα μάζευα σαν συλλογή από διάφορα σημεία της πόλης που ζούσα τότε, αλλά και από το εξωτερικό. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία και ποτέ τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα ωραίο t-shirt και ένα τζιν παντελόνι. Εδώ βασίζεται εξάλλου και ολόκληρη η φιλοσοφία του effortless cool style, που μας φέρνει και old school ακόμη και retro αναμνήσεις.

10 εύκολα σύνολα που θα αντιγράψεις το πρώτο Σαββατοκύριακο με καύσωνα

Όποια και αν είναι η γνώμη σου για τα μακό t-shirts, σίγουρα το καλοκαίρι είναι και το δικό σου go to μπλουζάκι για τις casual chic εμφανίσεις σου. Το white tee, aka το απλό λευκό σου κοντομάνικο είναι το hero piece που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ, μόνο που το καλοκαίρι του 2024 θα γίνει λίγο πιο funky και διασκεδαστικό με ένα μικρό ή και μεγαλύτερο logo. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, φυσικά και οι στάμπες στα t-shirts υπήρχαν πάντα, μόνο που τώρα ξαναβλέπουμε την 00s μορφή τους με τα έξυπνα στιχάκια και τις φράσεις όλο νόημα πάνω στο στήθος μας να ενθουσιάζουν ξανά τον κόσμο της μόδας.

Street style inspo:

Celebrity approved!

Η απόδειξη για όλα αυτά; Οι τελευταίες εμφανίσεις των πιο επιδραστικών celebrities με τέτοιου είδους t-shirts με μία ωραία, διασκεδαστική φράση στο στήθος τους. Η Rihanna απογείωσε την τάση με ένα μπλε, cropped μπλουζάκι που έγραφε «I’m retired, this is as dressed up as it gets». Που σημαίνει, έχω αποσυρθεί, αυτό είναι το καλύτερο ντύσιμο που μπορώ να κάνω, κλείνοντας το μάτι σαν νέα μαμά δύο μικρών παιδιών.

Τόνια Σωτηροπούλου: Με 2 μπικίνι για κάθε σωματότυπο που θα βάλουμε το Σαββατοκύριακο

https://www.instagram.com/p/C75bqSAshmT/

Η Jennifer Lawrence από την άλλη εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα γκρι, oversized t-shirt με τη φράση «I told ya», δηλαδή «Στα έλεγα», ένα μπλουζάκι που έγινε διάσημο μέσα από την Zendaya και τη νέα της ταινία «Challengers», όπου εμφανίζεται με το συγκεκριμένο μπλουζάκι. Και κάπως έτσι η μόδα απέκτησε ξανά φωνή και χιούμορ! Και μας χρειάζεται πολύ μέσα στο καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/C75FysdBbOt/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό