24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα Ζώδια Ξεσπούν: Αποκάλυψη των πιο Αστείων Ελαττωμάτων τους!

Ειδήσεις Ελλάδα

eShopΆρθρα

Ωροσκόπιο

Συνεντεύξεις

Άρθρα από τον Νίκο ΜουρατίδηΟ Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά και ενώ σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου τον απορρόφησε ο κόσμος της μουσικής. Δούλεψε σε εταιρίες δίσκων, στο ραδιόφωνο, σαν δημοσιογράφος γράφοντας για μουσική ενώ παράλληλα έχει επιμεληθεί και έχει κυκλοφορήσει δεκάδες συλλογές cd. Διετέλεσε στέλεχος στις δισκογραφικές εταιρίες Polygram, CBS, EMI και Universal περνώντας από όλα τα πόστα: Δημόσιες σχέσεις, παραγωγή και A&R manager. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Έχει γράψει αρκετά σενάρια για την τηλεόραση, έχει πάρει και βραβείο σεναρίου, έχει συνεργαστεί σαν αρθρογράφος στα περισσότερα έντυπα, και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τα τελευταία χρόνια τον διαβάζουμε καθημερινά στο πολύ πετυχημένο blog του www.nikosonline.gr Τον ακούμε στην ραδιοφωνικού εκπομπή “Η μικρή μας πόλη”, κάθε Σαββατοκύριακο 6μμ-9μμ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM Για περισσότερες πληροφορίες για την ζωή και την καριέρα του επισκεφθείτε το επίσημο web site του www.nikosmouratidis.gr
ΑστρολόγοιΟνειροκρίτηςQuizFree ReadingsΥπηρεσίες

CLOSE

Τα Ζώδια Ξεσπούν: Αποκάλυψη των πιο Αστείων Ελαττωμάτων τους!

Τα Ζώδια Ξεσπούν: Αποκάλυψη των πιο Αστείων Ελαττωμάτων τους!

 

Κριός Ο Κριός πάντα πρώτος, πάντα γρήγορος… ακόμα και στο να κάνει γκάφες. Θέλεις να φτιάξεις πλάνο; Ο Κριός το τελείωσε ήδη. Α! Και μόλις έριξε και την πόρτα γιατί βιαζόταν πολύ.
Ταύρος Ο Ταύρος ξέρει ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει… και κάνει τα πάντα με ρυθμούς χελώνας. Μη τον ενοχλήσεις όταν τρώει – είναι ιερή στιγμή και μπορεί να θυμώσει τόσο που να μη σου ξαναμιλήσει… μέχρι την επόμενη πείνα του.
Δίδυμοι Σήμερα είναι το πιο ευχάριστο άτομο που ξέρεις, αύριο δεν τον αναγνωρίζεις. Ο Δίδυμος μπορεί να σου μιλάει για τρεις ώρες και να μην έχει πει τίποτα ουσιαστικό. Συγκεντρώσου, γιατί το ίδιο δεν πρόκειται να κάνει εκείνος.
Καρκίνος Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και νοσταλγεί το… χθες, προχθές και τις καλές εποχές του ’90. Αν δεν απαντήσεις στο μήνυμά του σε δέκα λεπτά, θα αρχίσει να σκέφτεται σενάρια δράματος. Ποτέ κανείς δεν τον καταλαβαίνει αρκετά, εκτός από τη μαμά του.
Λέων Ο βασιλιάς της ζούγκλας… αλλά και της υπερβολής. Ο Λέων θέλει να είναι το επίκεντρο ακόμα και στην ουρά του σούπερ μάρκετ. Αν δεν τον επαινέσεις, θα το κάνει μόνος του με το γνωστό χαμόγελο της αυτοπεποίθησης.
Παρθένος Ο Παρθένος είναι ο οργανωτής του χάους. Μπορεί να κριτικάρει μέχρι και τον αέρα που αναπνέεις και φυσικά να βρει λάθος σε όλα. Μην του πεις ποτέ να «χαλαρώσει» – αυτό είναι το απόλυτο ελάττωμα κατά την άποψή του.
Ζυγός Η αγαπημένη του λέξη είναι «ίσως». Ο Ζυγός δεν μπορεί να αποφασίσει ούτε ποια κάλτσα θα φορέσει, πόσο μάλλον αν σε αγαπάει ή όχι. Όταν αποφασίσει να μιλήσει, θα είναι πάντα διπλωματικός, μέχρι να γίνει διπλωματικός και στην έξοδο.
Σκορπιός Ο Σκορπιός ξέρει κάτι που εσύ δεν ξέρεις. Και θα το κρατήσει μυστικό μέχρι να σε πιάσει η περιέργεια. Είναι ο μάστερ του δράματος και το πάθος του μπορεί να ανάψει φωτιές… ή να σβήσει ολόκληρες σχέσεις με μια ματιά.
Τοξότης Ο Τοξότης λατρεύει την ελευθερία, τόσο που μπορεί να φύγει για ταξίδι στη μέση της κουβέντας. Είναι ο αιώνιος αισιόδοξος, εκτός από τις φορές που του θύμισες ότι υπάρχει και η πραγματικότητα. Κρίμα.
Αιγόκερως Ο Αιγόκερως είναι πάντα στο καθήκον, ακόμα κι όταν πάει για καφέ. Αν δεν είναι σοβαρό και δεν βγάζει κέρδος, δεν τον ενδιαφέρει. Είναι το άτομο που θα σου πει να σηκωθείς στις 7 π.μ. το Σάββατο για να συζητήσετε το μέλλον.
ΥδροχόοςΟ Υδροχόος είναι τόσο μπροστά από την εποχή του που μιλάει μόνος του για επαναστάσεις που κανείς άλλος δεν καταλαβαίνει. Θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του κόσμου αλλά ξέχασε πού έβαλε τα κλειδιά του. Ζει στο δικό του σύμπαν και καλά κάνει.
Ιχθύς Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο του ρομαντισμού και του… χάους. Μπορεί να σε συγκινήσει με μια γλυκιά κουβέντα και αμέσως μετά να χαθεί στα δικά του όνειρα. Αν ψάχνεις κάποιον να οργανώσει κάτι, συνέχισε να ψάχνεις. Εκείνος χάνεται στα σύννεφα.

Έτσι είναι οι φίλοι μας τα ζώδια: μοναδικοί, απρόβλεπτοι και γεμάτοι χαριτωμένα… ελαττώματα!

Κλήση 8755000455

error: Content is protected !!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό