23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα δύο νέα δωρεάν παιχνίδια που μπορείτε να αποκτήσετε στο Epic Games Store

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκκίνηση για την εβδομαδιαία δωρεά παιχνιδιών από το κατάστημα Epic Games Store με δύο τίτλους, τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε εντελώς δωρεάν στην βιβλιοθήκη σας και να κρατήσετε για πάντα εκεί, αρκεί να ολοκληρώσετε την διαδικασία εικονικής αγοράς μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023.

Το πρώτο από αυτά είναι το Kerbal Space Program, ένα πολύ δημοφιλές simulation πτήσης στο Διάστημα με ρεαλιστικότατα physics, όπου αναλαμβάνεις την διαχείριση του διαστημικού προγράμματος των Kerbals, μιας ανθρωποειδούς φυλής εξωγήινων που δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ασφάλεια. Υπάρχουν τρία gameplay modes, με το Science να αφορά την εκτέλεση πειραμάτων και το ξεκλείδωμα νέων τεχνολογιών, το Career όλη την επίβλεψη του διαστημικού προγράμματος (κατασκευή, στρατηγική, χρηματοδότηση, αναβάθμιση κλπ.), και το Sandbox τον σχεδιασμό και την κατασκευή διαστημικών σκαφών με βάση τα εξαρτήματα και την τεχνολογία που έχεις ανακαλύψει.

Από την άλλη, το Shadow Tactics – Aiko’s Choice είναι ένα αυτόνομο expansion του Blades of the Shogun βασισμένο στην ίδια φιλοσοφία. Ένα real-time παιχνίδι στρατηγικής όπου διαχειριζόμαστε μια ομάδα 5 σαμουράι με διαφορετικές ικανότητες ο καθένας, οι οποίες είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν σε συγκεκριμένα σημεία κάθε αποστολής προκειμένου να καταφέρεις να την ολοκληρώσεις. Υπάρχουν, βέβαια, διάφοροι τρόποι για να πετύχεις, αλλά απαιτείται πολύ καλή στρατηγική και γνώση των ικανοτήτων κάθε χαρακτήρα.

Kerbal Space Program – [Epic Games Store Link]

Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko’s Choice – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό